Vil du vinne en Tree of Gondor t-skjorte?Den finnes i flere farger og størrelser, så du har mer å velge mellom! Alt du trenger å gjøre en å like en side på Facebook og det kan bli deg som vinner denne!

Det kan hende at vinneren kan velge mellom denne eller en T-skjorte med valgfri doorm logo. Altså Gryffindor, Ravenclaw, Slyherin og Hufflepuff. Trykk på bilde eller trykk HER for å komme til siden!

09.03.2015,10:06 whatever / (0) Kommentarer

nye ting

Skrev egentlig om at klassen skal til Berlin snart og om hvorfor jeg ikke har blogget, og disse bildene av nye ting, MEN nettet her er ustabilt (som meg HEHEHE) så alt forsvant når jeg prøvde å poste det. SÅ DERE FÅR HELLER BARE SE SMYKKENE OG THIGTSENE. 

20.01.2015,23:40 whatever / (5) Kommentarer

"Hope anchors the soul."

Det var visst ikke så mange bilder, haha! Men hey, det er noe! Kameraet gikk tom for strøm akkurat når vi kom til Cala D'or så fikk ikke tatt bilder der, og orket ikke gå med kameraet på "bryllupet" til Tante, so yeah, sorry gaaize!

Er man 18, så er man 18. 

Siste dagen vår i Eastbourne var faktisk veldig kjip, i og med at noe så gammelt som 140 år brant ned. Var det siste vi så rett før vi stresset til toget, så var ikke noe hyggelig farvel til byen..  

Hvis vi ser bort ifra at det brant der så var ferien fantastisk! Jeg og Linda fikk kjøpt så mye snus og dritt på flyplassen, vi tok begge tatovering i Eastbourne og ja, vi koste oss masse! Har ikke så mye mer å fortelle egentlig.. Har enda en tatovering jeg tok i Spania men tar bilde av den når den er grodd og greier, og ja- Jeg flytter på Torsdag og skal være på skolen på Søndag!

Det står forresten «hope anchors the soul.» på alvisk!

19.08.2014,23:33 whatever / (1) Kommentar

Birthday wishes

Nå er det bare fire dager igjen til jeg fyller 18 år. De fleste normale mennesker kjøper røyk, snus eller alkohol på 18 årsdagen sin, men jeg? Jeg skal kjøpe lighter, bare fordi jeg ikke fikk kjøpt det siden jeg ikke var 18. Yeah, lighter. Bare fordi jeg kan. 

Uansett, til familie (eller venner) som har spurt hva jeg ønsker meg- Here you go.
Trykk på bildene for å komme til siden. 

 


Leggnings i xxs eller xs, doesn't matter.
ellers ønsker jeg meg penger, nye BH'er i 65C eller 70C og RP på League. 

01.07.2014,00:45 whatever / (1) Kommentar

It's not a bad thing to fall in love with me23.06.2014,21:20 whatever / (1) Kommentar

Kjedelig basic life stuff, or something

Hejhej alle saman, siden bloggen min nesten har dødd helt får jeg skrive om tull, og hva jeg gjør hver dag, sånne basic ting i guess. 

Så, det eneste jeg gjør er å være hos kjæresten min, sove, netflixe og spille. Har ingenting bedre å gjøre før feriene begynner. Synes egentlig at skolen skal begynne nå. Vil ha noe å gjøre hver dag. Er trossalt to år siden jeg faktisk måtte stå opp for å gjøre noe, trenger rutiner and such. Vil si at livet mitt suger litt for tiden, i skrivende sekund føler jeg for å springe i en vegg siden jeg ikke får ordnet døgnrytmen min siden, vel, har ikke en dritt å gjøre. Woop, fun life. Love it! 

Ja, dere som ikke kjenner meg eller har meg på face, ELLER følger meg på Instagram- Jeg har fått meg type, som dere sikkert så jeg nevnte i innlegg. Forholdet vårt er ikke noe blir å dele om på bloggen, tror jeg iallefall. Kanskje jeg blir å blogge om feriene vi skal på sammen, men ellers blir det ikke noe om det. Han liker å bli tatt bilder av heller, so yeah. Nå vet dere det iaf. 

Hm, var det noe mer? Tja, har farget håret rødt igjen, noe jeg angrer smått på siden det ble slitt og clipsene er for lyse i forhold til mitt dritt hår. Åh, så negativ, right? 

Vær så snill, fortell meg hva jeg skal skrive om. Har ingen inspirasjon eller motivasjon. Hvis dere enda vil høre fra meg må dere nesten hjelpe meg litt. 

 

05.06.2014,04:47 whatever / (1) Kommentar

Let your inner demon shine

Skal døgne, så har ikke hatt noe bedre å gjøre enn å redigere bilder. Tycks?

03.06.2014,15:23 whatever / (0) Kommentarer

Jeg får vel begynne å skrive igjen, jeg da

... Hvis dere kan være så snill å komme med ønsker, ellers får bloggen egentlig bare dø ut.23.05.2014,18:46 whatever / (2) Kommentarer

Små unødvendige fakta

Siden jeg ikke føler at jeg har å blogge om, så kan jeg gi dere noen små fakta om meg. Super interresant å lese om, right? Men jaja, så ikke bloggen min dør helt ut? 

  Jeg er livredd fluer. De er verre enn absolutt alle innsekter som finnes, mener nå jeg. 
  Jeg har funnet ut at jeg aldri mer kan være i et forhold hvor typen/dama ikke spiller. Altså, hva gjør man sammen da? Hahah, teit.. Pluss, hvis typen/dama gamer selv så skjønner de at de ikke trenger oppmerksomhet heletiden og ikke maser de heller for igjen- h*n forstår. It makes sence, doesn't it? 
  Jeg har tre venniner jeg anser som storesøsken- June, Emilie (selvom vi aldri har møttes) og Milla. 
  Jeg har tre venniner jeg anser som småsøsken- Rebekka, Bete og Mailen. Kan hende de er flere, så om noen føler seg glemt, sowwy. 
  Jeg har ei vennine jeg anser som en søster (på min alder), nemlig Christiane, som jeg heller aldri har møtt. 
  Jeg er bare sjenert hvis det mennesket det gjelder interesserer meg. Ikke på en "romantisk" måte men alle måter. Hvis jeg faktisk vil bli kjent med vedkommende. 
  Jeg vet ikke om alle jenter er sånn, men jeg pleier å ha alt jeg skal si planlagt i en krangel. Spesielt mot kjærester. Jeg har alltid et comeback, hahah.. 
  Jeg har alltid ønsket meg en ulv og ravn som kjæledyr.
  Hvis jeg ikke liker deg, merker du det fort. 
  Jeg kan se filmer og serier om, og om, og om igjen uten problem. 
  Jeg føler meg naken siden jeg ikke har nok tatoveringer. 
  Oftest trives jeg best uten sminke, så lenge håret og bryna ser bra ut. 
  Jeg stoler mer på de vennene jeg har fått via bloggen og som jeg aldri har møtt enn de jeg kan ha kjent i flere år. 
  Jeg skal ta silikon i sommer.
  Jeg vil ha restayne i leppa for å rette på smilet mitt. Det er skjeivtish på venstreside, noe som gjør at jeg HATER smilet mitt. 
  Jeg trives best i blondt/hvitt/sølv farget hår, men prosessen er altfor lang og jeg suger på å ta ettervekst.

There you go, haha! Crappy iPhone bilde siden jeg ikke finner kabelen til kameraet.. 

 

17.04.2014,20:31 whatever / (11) Kommentarer

Nlaea Somby
20 år, fra Karasjok

Jeg blogger om livet mitt og mine utfordringer i hverdagen med Asperger Syndrom, angst og depresjoner.


"In the end there doesn't have to be anyone who understands you. There just has to be someone who wants to."Søk i bloggen

hits