That's the spirit | identiske tatoveringer

Har endelig tatt meg råd til å kjøpe inn sminke som jeg har siklet etter veldig lenge. Siden håret mitt ikke kan være fint nå, så kan ansiktet mitt være on point, i det minste! Har også tatt meg tid til å "lære meg opp" igjen til å sminke meg pent. Siden jeg har hatt det innmari tungt de siste årene så har jeg sjeldent orket å faktisk gjøre en innsats, you know? 

Når det kommer til håret mitt så har jeg nærmest gitt opp. Tuppene og litt av lengden er hvitt, men resten er gult og oransje. Faktisk, jeg vurderer å farge håret mitt brunt med en grå tone. En veldig kald og lys brun, men litt lysere tupper. Høres det bra ut eller blir det å se idiot ut? Ombré skal jeg ha uansett, med mindre jeg farger det svart, selvfølgelig. 

SÅ VETTU, nå til overskriften! På Onsdag tok jeg og Rebekka tatovering sammen. Vi tok spøkelset begge to, begge på vår vestre legg. Spøkelset har vi planlagt lenge, men aldri hatt tid. Endelig fikk vi gjort det, men vi fant ut at vi ville ha logoen til BMTH sitt nye album, That's the spirit sammen med spøkelset. Rebekka er helt klart mer blod fan enn meg, men jeg elsker albumet og bandet generelt, så det var en fin ekstra detalj til en liten og enkel tatovering. Jeg elsker den, den er så søt og enkel. Ikke var det noe vondt å ta det heller!Vi tok de på Iron Ink OsloHvis du vil ha dotwork anbefaler jeg deg virkelig å booke time hos de!
Rosen tok jeg på Lucky 7 før Halloween. Har ikke vist den frem på bloggen tidligere så følte for å slenge med et bilde av den også, tee-heee. 

07.02.2016,02:53 Tatovering, sminke, hår og piercing / (3) Kommentarer

Hvordan håret mitt har overlevd

Alt bortsett fra Olaplex er kjøpt på Blivakker.
Dessverre er ikke Joico eller Studio Professional dyrevennlige, men disse produktene har reddet håret mitt og jeg liker å tro på at det er takket være kurene at jeg har kunnet bleike håret mitt uten å måtte klippe meg kort. Dyrevennlige produkter er nok bedre, men jeg har ikke funnet noe annet enn Olaplex (og artic) som har funket like godt på min hår type. 

Det ikke alle forstår med Olaplex nr.3 er at den skal IKKE i bleikingen. Nr.1 og 2 får du kjøpt om du er frisør, eller om du vil bruke veldig mye penger på ebay. Nr.3 skal i håndkletørt hår. Jeg pleier å ha den i håret mitt i et kvarter, så shampoo, kur og balsam. Hvis du skal gjøre som meg, og gå fra svart til blond så dra til en frisør (ikke adam og eva arkaden lol) og bleik det der først med Olaplex. Jeg har holdt på siden Mai, og først nå nærmer jeg meg den fargen jeg vil ha. Jeg hadde nok vært hvit i håret allerede om jeg ikke hadde kjøpt den fargen på Adam og Eva, men heyy, jeg har hatt Rebekka til å rette opp alle feil!Jeg kommer aldri til å bruke Manic Panic eller Directions nå som jeg har prøvd ut Artic Fox. Det er ikke det at de andre merkene tester på dyr, for det gjør de ikke, men Artic Fox holder mye lenger, det flekker ikke av på håndkler når håret er dusjet og håret luker kjempe godt i flere dager etter at du har farget det. 

Virgin pink er fargen jeg hadde i da håret mitt var rosa, men jeg blandet fargen ut med Mist som er til å gjøre fargen lysere. Jeg anbefaler alle som liker å ha crazy- colors i håret, til å kun bruke Artic. Det er verdt pengene for det er rett og slett den beste semi- permanent fargen du kan få tak. Det beste er at 15% av det de tjener går til å hjelpe dyr! 

24.01.2016,16:27 Tatovering, sminke, hår og piercing / (2) Kommentarer

blondieNesten ihvertfall. Noen lilla striper her og der. Stygg overgang også, men det kan jeg heldigvis gjøre noe med selv! Sa jo at det rosa kom til å forsvinne, haha. Overraskende nok ble ikke håret mitt like slitt som jeg hadde sett for meg da jeg både avfarget og bleiket det selv. Hvem trenger frisør? Ikke jeg as! Har sløst 7k på Adam og Eva i sommer. Aldri igjen. Frisøren klarte å klippe av for mye og selge meg en lilla farge som ble grønn og blå etter to dusjer. Endelig begynner håret mitt å bli som jeg vil. Selvfølgelig hadde det ikke vært mulig uten Rebekka og alle timene hun har styrt med å få ut fargene som ble igjen etter den fæle lille fargen. 

Utrolig at en lærling får til mer enn en frisør på Adam og Eva, ikke sant? 

21.01.2016,20:06 Tatovering, sminke, hår og piercing / (1) Kommentar

lvl14 til snart lvl20

Haha, fant gamle bilder av meg selv! Bildene er fra da jeg var tolv til 17. Må innrømme at jeg virkelig savner angelbite'sa mine. Føler meg bedre med medusa, men hadde de i så mange år at det fortsatt er vanskelig å gi slipp på de.. 

Før angelbites, før septum, før 11 tatoveringer. Søt hæ? Det er rart. Jeg gikk fra liten og søt, til.. Hva enn jeg er nå. Jeg er i mitt tyvende år, i sommer fyller jeg tyve. Jeg fylte nettopp 14, jeg! Tiden har gått utrolig fort. Plutselig var jeg 18, 19 og snart 20. Å ikke være tenåring mer. Vil det føles rart? Fjernere enn det er nå om jeg tenker tilbake til da jeg var 14? Tilbake til da jeg forelsket meg ordentlig for første gang 24. Mai. Da jeg var på fest uten å fortelle det til Mamma. Den gang da jeg ikke tatoveringer, engang! Jeg hadde Monroe og hull i navelen som veldig mange (men eldre) jenter hadde da. 

Jeg er utrolig stolt over Mamma som holdt ut med en 14 åring som nettopp fant ut at kjeft var ingenting, så bryte reglene var ikke skummelt mer! Når jeg tenker over hvor vanskelig jeg virket for foreldrene mine frem til jeg endelig ble diagnostisert, da tenker jeg alltid at Mamma fortjener en pokal. Nå er jeg så rolig, på flere forskjellige måter. Jeg sliter fortsatt med de samme tingene, men jeg takler det på en annen måte nå. «Oh back to the old days, eeeyy?»

«DA JEG VAR UNG HØ-HØ!!»
Kan jeg si det nå? Haha! Uansett, bildene under er fra jeg var 16 til 17 år. Sorry not sorry forresten, for spammingen. Har savnet å blogge, okei? 15.01.2016,20:14 Tatovering, sminke, hår og piercing / (1) Kommentar

«Du hadde vært penere om..

.. Du ikke hadde piercinger i ansiktet, var bleik eller hadde tatoveringer.»

Well alright m8, det var synd det da. Dessverre er det min kropp, mitt ansikt og mitt liv. JEG føler at jeg hadde vært styggere om jeg hadde mer farge, ikke hadde en piercing eller to og ikke hadde blekk på kroppen. Vi har alle forskjellig syn på skjønnhet og perfeksjon. Jo bleikere, jo penere. Dobbel sleeve? Awsome. Piercinger? Nydelig. Åh, du ser ut som en alv eller vampyr? Elsker det. Hva andre har å si om hvordan jeg velger å se ut, bryr jeg meg ikke noe om. Jeg trives i den lik bleike huden min. Jeg elsker å ha en stang i leppa. Godta det, som jeg godtar at andre ikke vil se ut som meg. Bra for deg at du følger ditt bilde av skjønnhet. Kjempe bra, men ikke press meg til å ville det samme.

«Det er dyrere å få tatoveringer og farge håret ofte.» 
Nei, det er like dyrt å streve etter utseende til Kylie Jenner. Vet dere hvor mye god sminke koster? Eller extensions? En frisørtime? Det er like dyrt, uansett hvordan du vil se ut. Kylie var det eneste eksempelet jeg kom på, forresten.

«Du kommer aldri til å få jobb med tatoveringene dine.» 
Vel, vi er i 2015. Det er ikke alle som bryr seg. Har sett flere med tatoveringer som har en stabil og fast jobb. Tatoveringene mine kan dekkes til med klær, og den på hånden min kan jeg dekke med en "emo" hanske som jeg kan kjøpe på Bodymap. Easy peasy. Tatoveringene, piercingene og håret mitt definerer ikke min personlighet eller hvor god arbeidskraft jeg har, heller. Om jeg skal bli dømt på grunn av de, er det DE som må forandre på synet sitt og akseptere hvordan denne generasjonen er. Å dra hode ut av rumpestumpen er også en god idé. Uansett hvordan du vil se ut så skal du ikke trenge å få høre at du hadde vært penere sånn og sånn. Om du så er blond og har farge, om du har dreads, om du er bleik som et lik- INGEN skal komme å fortelle deg at du bør forandre deg for "da hadde du sett bedre ut."

Selvom du ikke er enig i hva jeg finner som perfekt, så betyr det absolutt ikke at det ikke er perfekt. 

08.09.2015,02:28 Tatovering, sminke, hår og piercing / (0) Kommentarer

Medusa, fangs og grått hår?

Har lenge hatt lyst på medusa, som er piercingen jeg har over leppen på bildene. Jeg har også funnet en ny type bleking som ikke skader håret ditt, jeg vet- det høres for bra ut til å være sant, men det finnes nå og det skal jeg skaffe meg! Da tenker jeg meg å farge håret grått og hvitt! 

Grått og hvitt hår, fangs og alveører høres ganske flott ut, spør du meg! Når jeg får fikset ørene vet jeg ikke, i og med at det er viktigere saker å bruke penger på når man blir kastet ut i voksenlivet. Det suger men er visst sånn det fungerer. Fangs derimot er ikke like dyrt, og det kan jeg få råd til snart om jeg vil og finner en tannlege som kan gjøre dette for meg! 

Dere svarer sikkert ikke på spørsmålene, men vet dere om en klinikk jeg kan få ordnet fangs?`
Medusa- Ja/nei? 

14.04.2015,13:23 Tatovering, sminke, hår og piercing / (3) Kommentarer

sleeve in progress02.02.2015,23:56 Tatovering, sminke, hår og piercing / (3) Kommentarer

Elf ear modification

Så.. Jeg har bestemt meg for å "shape" ørene mine i næremeste framtid. Når kommer helt ann på hvilket studio jeg velger og selvfølgelig må det skje når jeg har ferie fra skolen.

I videoen jeg deler her nå så har hun en type "lomme" i øret som jeg ikke vil ha, som er "ear pointing", jeg vil ha "ear shaping", som er uten lommen i øret. Melynda forklarer alt så mye bedre, og jeg kan heller forklare mer når jeg har gjort dette. 

Hvorfor vil jeg dette? Fordi jeg alltid har villet ha alveører, og som Melynda sier «It's my life.»
Helt siden jeg fant ut at dette er mulig har jeg vært bestemt på at dette, det skal skje. Takket være mine venner og noe jeg postet på instagram fant jeg et studio i Sverige som har jeg kontaktet, og fortsatt venter på svar fra. Dette er da ikke lovlig i Norge, så derfor må jeg til Sverige. 

«Tenk om du angrer.»
«Jeg anbefaler ikke å gjøre dette inngrepet.»  
«Enn når du blir gammel?»   

Well guess what? Hvis jeg skulle tatt hver avgjørelse med «tenk om jeg angrer?» hadde jeg ikke hatt noen av tatoveringene mine eller piercingene, eller egentlig gjort noe som helst med meg selv sånn sett. Jeg vil heller angre på noe jeg har gjort, enn å angre på at jeg ikke gjorde det. Uansett så er dette noe jeg har villet i et par år, nå er jeg 18 år og har muligheten til å gjennomføre dette.

Jeg kjenner meg selv også såpass godt (sjokk right?) at jeg vet at dette er ikke noe jeg kommer til å angre på. Når det kommer til "når jeg er gammel" så skal jeg være så badass med alle tatoveringene og ørene mine. Så det så. Jeg vil si at alle som kjenner meg vet at når jeg har bestemt meg for noe, så skjer det. Det er ikke vits å prøve å snakke meg ut av det, det er sløsing av din tid. So yeah, nå vet dere det. 05.01.2015,15:25 Tatovering, sminke, hår og piercing / (4) Kommentarer

new ink

Mens klassen har vært på dreamhack winter, så har jeg vært i Oslo hos kjæreste. Hvorfor jeg valgte å ikke bli med på dreamhack er egentlig ikke viktig, og jeg synes det va det best for meg å ikke bli med. 

Uansett- Jeg fikk Rebekka til å bestille time for meg (fordi jeg har angst for å ringe, lol) hos Lucky 7 i Oslo, så på Fredag fikk jeg min tatovering nummer ni! Er kjempe fornøyd og den var verdt pengene! Må si at jeg fikk litt små sjokk når jeg fikk prisen, men han var så flink at det gjorde meg ingenting å betale en del! Linjene er sinnsyke, og jeg har funnet min faste tatovør. Lett at jeg skal tilbake! Tenker meg at jeg skal fikse på låret hos Lucky 7 etter jul, om jeg er heldig nok til å få en del til jul, haha! 

30.11.2014,15:40 Tatovering, sminke, hår og piercing / (0) Kommentarer

Halloween er rett rundt hjørnet

Nå er det ikke lenge igjen til halloween, og siden universet hater meg får jeg ikke kostymet mitt i tide. Jeg hadde planer om å være Alice fra spillet Alice:Madness returns, men heldigvis har jeg ei vennine som ga meg inspirasjon til en plan B; Jeg skal være crazy stalker ex- girlfriend. 

I syden kjøpte jeg en t-skjorte som det står "I  my boy" på, så den blir en del av kostymet. Skal også kjøpe inn et billig leke gevær og kikkert, siden vel.. Gal og stalker? Forhåpentligvis kan både guttene og jentene her kjenne seg igjen i kostymet mitt. Jeg tror vi alle har hatt, har vært eller har en gal eks kjæreste, så tenkte det var en god og kreativ idé! 

Skal finne kvister som jeg skal sette fast i håret mitt, og prøve å sminke meg like psyko som ifjor når jeg var killer nurse. Kanskje jeg til og med hiver på linser i år også, for å virke litt skummel ihvertfall! Ikke det at en gal eks kjæreste ikke er skummelt, haha.. Hva synes du om kostyme idéen min, og hva skal du være?


^fra ifjor, hahahaww

23.10.2014,16:54 Tatovering, sminke, hår og piercing / (2) Kommentarer

Krysser fingrene!20.08.2014,01:52 Tatovering, sminke, hår og piercing / (0) Kommentarer

Don't get too close, it's dark insideSå snart jeg får ladet kameraet kommer feriebildene og bilder av de nye tatoveringene mine!

18.08.2014,22:14 Tatovering, sminke, hår og piercing / (1) Kommentar

Le tatas

 Jeg opererte meg Onsdag den 9. Juli, rundt klokken 13:00 hentet de meg inn til operasjonssalen.

Alt var så enkelt og jeg er kjempe fornøyd med klinikken! Vi hadde konsultasjon via mail, jeg sendte de bilder, de godkjente og ga meg en dato. Når jeg kom dit snakket jeg med kirurgen min, vi diskuterte størrelse, hva som var best etc, så det var en konsultasjon ansikt til ansikt en time før operasjonen, kanskje ikke en time engang. 

Når jeg kom inn tok de nye bilder, jeg fikk nye piller jeg skulle ta før jeg la meg på bordet, så fikk jeg den nåla i armen da, som jeg gruet meg mest til, haha.. Etter det våknet jeg i et nytt rom med pupper. For meg var det som et sekund fra da jeg lå på bordet til jeg våknet! Jeg husker at jeg begynte å gråte fordi jeg var så glad og fornøyd, for ja, dette har betydd så mye for meg. Jeg ba de hente Mamma, også var jeg og Mamma plutselig å spiste. Er det jeg husker rett etter. Det første jeg skal ha sagt på oppvåkningen var «JEG FÅR VEL ENDA DUSJE ETTER FIRE DAGA?!» før jeg braste ut i gråt av glede.. Tror jeg er ei lita snåling..

Jeg fungerte ganske så bra samme dagen, men hey, jeg fikk smertestillende før og etter operasjonen så er ikke veldig rart. Jeg har tydeligvis snakket og surret veldig mye på Onsdagen, haha.. Dagene etter har vært ganske slitsomme og tunge, og ikke minst vonde (det rimte litt) men det er virkelig verdt det! Er ganske lei av smertestillende nå, og i morgen får jeg lov til å ta av støttebandasjen, noe som blir super herlig i og med at jeg hater hele greia.. BH'en må jeg gå med en stund, men skal de bli fine så må jeg bare bite tenna sammen selvom jeg helst vil bruke de få nye BH'ene jeg har! 

Jeg betalte 33.800 kroner for operasjonen, men alt i alt med hotell og reise ble det ca 43k. 

 

Hvor nervøs var du før operasjonen? 
- Det jeg var mest nervøs for var nålen jeg fikk i armen før jeg sovnet, haha! Ellers var jeg ganske rolig og forberedt.  

På en skala fra 1 til "french the lama" hvor fornøyd er du? french te lama = over 90000
- French te lama!

Hvor opererte du deg?
- Teresklinikken i Oslo- nettsiden deres finner du HER

Hvor mye ml tok du?
- Tok 326mg i venstre og 290 i høyre. De ser helt lik ut, men kroppen min var skeiv etter at jeg knakk ribbeinet i vinter så det så ut som at høyre var større enn venstre, så han foreslo at vi kunne gjøre det slik så ble kroppen min rettere og puppene like.  

Er du fornøyd?
- Jeg gråt når jeg våknet, så glad og fornøyd var og er jeg! 

Hva sier Rebekka og Bete til det her?
- Hvorfor skulle det spille noen rolle? Men okei? Rebekka var den første jeg skrev til når jeg fikk telefonen og som jeg forsto det så var hun like glad som meg! 

Hva med foreldrene dine?
- De forstår begge to at dette er noe jeg har ønsket siden jeg var 13- 14år. Siden jeg er så lita som jeg er så har mange alltid trodd at jeg er yngre enn det jeg er, noe som har knekt selvtilliten min helt opp til flere tusen ganger. Nå har jeg flere former, altså jeg ser mer kvinnelig ut så jeg er kjempe fornøyd og føler meg mye bedre med meg selv. 

Var det mye smerter i ettertid?
- Rett etter operasjonen merket jeg ingenting og gikk masse, spiste og var helt ok, men dag to på kvelden ble det mye gråting pga smertene. Våknet flere ganger av at jeg lå feil, så jeg brøt sammen igjen siden jeg hadde så vondt. Vil si at dag to, tre og fire var de verste! 

14.07.2014,16:58 Tatovering, sminke, hår og piercing / (2) Kommentarer

Fra A til C/D

Jeg skal skrive om operasjonen i morgen! Er det noe dere lurer på så fyr løs! :-)

14.07.2014,03:43 Tatovering, sminke, hår og piercing / (5) Kommentarer

Medusa?Har lekt meg på photoshop etter at jeg fant ut at jeg har veldig lyst på medusa, piercingen på overleppen. Elsker angelbitene mine, men elsker også medusa.. Yay or nay?

19.06.2014,00:45 Tatovering, sminke, hår og piercing / (5) Kommentarer

Tatoveringene mine

"Promise" må fylles snart. Klarte ikke gjøre et sist jeg var i Vadsø. Ble rett og slett for mye.

Som dere ser er ikke Jack i nærheten av ferdig, og jeg skal få Sally lysere. Samme med flaggermusene, eller de må fylles på nytt i og med at jeg fikk ganske mye bedøvendespray så har det ikke grodd som det skal, fargene flasset litt av etc. Skal også fikse på sommerfuglene og tatovere tre sommerfugler til. Det som skal fikses med de er det at de skal bli mindre tegneserieish og alle de tre jeg har nå skal være mer ødelagt og døende. 

Det er mange som lurer på hvilken av de seks jeg opplevde som verst å tatovere. Jeg klarte jo ikke å sitte der i en time til for å gjøre Jack og Sally ferdig, så vil vel si at den var aller verst. Fra en skala fra 1- 10 blir det lett 11. Det gjorde så vondt at jeg gråt, ahah.. Fargene er litt flekkete i og med at jeg har masse lilla arr der, men når jeg gjør den ferdig skal ikke de synes noe særlig lenger!

Rebekka og sommerfuglene la jeg ikke merke til engang. Det var bare litt irriterende, som om det var en katt som klorte. Så har vi fingeren og ribbeina. Før jeg tatoverte låret syntes jeg fingeren var aller verst, men det tok ikke mer enn tre- fem minutter å tatovere den uansett så var egentlig ikke så ille. Armen var heller ikke så ille, men i og med at jeg hadde/har arr der så tok det litt lenger tid. Så om du har arr så vær forberedt på at det kan ta tid og gjøre litt mer vondt enn det vanligvis hadde gjort. 

Den som går fra hofta og opp til ribbeina var min første tatovering. Husker jeg rett tok den ca fire timer, men nå som jeg sammenligner smertene fra sist jeg var i Vadsø blir ikke den noe verre enn en 7'er på "smerteskalaen." 

So there you go. Er det noe mer dere lurer på er det bare å spørre!
Har du tatoveringer? Isåfall hvor og hvor mange? 

18.02.2014,22:06 Tatovering, sminke, hår og piercing / (5) Kommentarer

Oppdatering

Fargene kommer til å bli svakere og finere etterhvert. Skal ta bedre bilde uten plast om noen dager!

24.11.2013,03:12 Tatovering, sminke, hår og piercing / (4) Kommentarer

It's plain to see, we're simply meant to beJeg vet ikke hvor jeg skal begynne med å ordlegge hvor vond denne tatoveringer var. Jeg måtte avslutte når han var halvveis ferdig. Brøt ut i gråt fordi det var så sinnsykt vondt.. Sally er fylt inn, samme er alle flaggermusene. Er bare Jack og quoten jeg skal ha som mangler nå. Må gå med plasten en stund så tar bilde av "slutt resulatet" seinere. 

Det var så vondt at han legit syntes synd i meg. Fikk smertestillende spray tre ganger, men det var maksgrensen på hvor mange ganger jeg kunne få det. Tror jeg fortsetter med den en dag jeg er nede i Sør igjen eller så venter jeg bare til han er tilbake i Vadsø. Bryr meg ikke om at den ikke er helt ferdig enda. Tatoveringen ser bra ut uansett i og med at Sally er fargelagt.

Nå vil jeg bare komme meg til Alta og få trøst, så jeg oppdaterer dere om tatoveringen i morgen! 

22.11.2013,21:06 Tatovering, sminke, hår og piercing / (6) Kommentarer

Nlaea Somby
20 år, fra Karasjok

Jeg blogger om livet mitt og mine utfordringer i hverdagen med Asperger Syndrom, angst og depresjoner.


"In the end there doesn't have to be anyone who understands you. There just has to be someone who wants to."Søk i bloggen

hits