Bildeserie- cosplay workshop!

Må le litt av de dårlige og korte forklaringene mine på hvordan ting har blitt laget, haha.. Tine har iallefall vært en fantastisk lærer og jeg er like fornøyd nå som jeg var over den første workshopen!

Dette er da de andre sine prosjekter! Jeg synes vi lever opp til navnet på linjen vår, for de er alle kjempe kreative og flinke! Jeg er så sinnsykt imponert av alt de har laget! Jeg laget noe mye mindre enn resten, og da får jeg en "wow faktor" av å se på propsene deres! 

Majoras mask er noe Jan har laget tilknyttet til et annet prosjekt, forresten. Det er også Jan som har laget Master sword.

27.03.2015,10:43 Skole / (0) Kommentarer

The vorpal bladeJeg klarte selvfølgelig å ødelegge lakken på den ene siden fordi jeg nektet å vente til det hadde tørket før jeg la den mellom to bøker siden den var skeivere enn meg (HUEEE) så må lakke den på nytt.. Alt som er igjen er å skyggelegge håndtaket mer og skyggelegge selve bladen!

Legger ut bilder av resten av klassens sine sverd senere ikveld!

26.03.2015,16:43 Skole / (2) Kommentarer

I will not bow, m8

Vet ikke hvor mange av dere merket at bloggen ble slettet. Saken er den at en person har gjort narr av meg, bloggen og arrene mine. Arrene mine er dessverre et veldig sårt punkt, og med min selvtillit slettet jeg den. Har vært kjempe usikker på alle her på skolen de to dagene og vært helt sikker på at de alle hater meg og sier de samme tingene. Jeg har blitt veldig deprimert og følt meg kjempe nedtrykt.  Jeg trodde da dette var noen som var en venn, selvom det ikke var noe særlig mye kontakt. Jeg trodde bedre om vedkommende, for å si det sånn. 

Det er mye jeg kunne sagt om dette mennesket nå, men jeg lar være. Bloggen er tilbake takket være min kjære Eve, som skrev til blogg.no for meg. 

Jeg er vant til at andre rakker ned på meg pågrunn av arrene mine, men når det viser seg å være noen jeg ikke trodde hadde noe imot meg, tar jeg meg dessverre veldig nært av det. Men med støtte av både klassen, nye venner her på skolen og mine nærmeste bestemte jeg meg for å få den tilbake om det var mulig, noe det tydeligvis var! 

Uansett, jeg skal ta bilde av de ferdige våpene, og mitt selvom det ikke er helt ferdig ennå. Kanskje jeg skal takke dette mennesket for at jeg ble staere og bestemte meg for å slå tilbake og begynne å blogge enda mer. 

Okei.. endret litt på innlegget because reasons. 


25.03.2015,17:06 Blogg / (4) Kommentarer

Alice: madness returns propVi har hatt cosplay uke igjen med Tine Marie. Tenke å legge ut bilde av propsa til klassen idag, og min selvfølgelig! Jeg lager The vorpal blade fra spillet Alice: madness returns. Jeg ble så klart sint og bare lagde mine egne mønster på bladen, så den er ikke helt riktig, men man ser vel hva det skal være?

18.03.2015,10:30 Skole / (1) Kommentar

«Gaming er barnslig.»

For en uke siden var jeg i en heftig diskusjon om gaming, og da fikk vi som argumenterte for gaming, slengt i trynet at vi ikke er oppegående, at vi er fjortis fordi vi liker å spille og at siden vi spiller er den en selvfølge at vi er alene og deprimerte. Alle andre hobbyer var greit, men absolutt ikke gaming. «Jeg synes ikke man skal bruke tiden sin foran en skjem i flere timer.» 

Det morsomme her er at de jentene som sa dette til oss, spammer ned om serier. Er ikke det, det samme? De sitter foran skjermen i flere timer og ser på noe istedet. Jeg mener at det går for det samme bare at du taster ikke og er faktisk ikke like sosial med mindre du sitter med noen å ser på seriene med. For ja, gaming er sosialt. Som jeg sa i gruppen så har gaming blitt et samfunn. Vi er sosiale, vi skaper kontakt med hverandre og vi har det gøy sammen. Er ikke lan sosialt, for eksempel? Du bruker ikke hele den tiden på TG eller Dreamhack sittende der til det er over? 

Hele diskusjonen startet med at noen spurte om det er greit å ha PC'en i stua, og det var det absolutt ikke for slik skal man legge fra seg når man får seg samboer, jada, man skal få en familie og da er stua til familie tid. Nei, du har Pc'en akkurat der hvor det passer deg, nei det er ikke slik at man skal få seg en familie med engang. Selvom det er mange unge mødre, og klapp til de som vil det! MEN det betyr ikke at det SKAL være sånn, og det er uttrykket de ga oss. 

Hvorfor er det fyfy å gjøre noe som gjør deg glad, lurer jeg på. Hvorfor er gaming et av de hobbyene som får så mye dritt etter seg? Det har seg ikke sånn at man sitter foran PC'en hele dagen. Det er ikke sånn som i en av South Park episodene. Vi er oppegående, de fleste av oss er lykkelige med det vi gjør. Noen er så glad i det at de tjener penger på det. Hva er vel bedre enn å tjene penger på noe som interesserer deg og som gjør deg glad? Andre igjen, de begynner å lage egne spill. 

Ingen hobbyer er tragiske, ingen hobbyer er bedre enn de andre. Vel.. Hvis vi ser bort ifra hva jeg mener om jakt som hobby da, men det går vi ikke inn på nå. Ser dere poenget mitt her? Gaming kan være bra for deg! Jeg spilte på Gameboy og Nintendo 64, wii, PS2, og slik lærte jeg engelsk fortere, jeg fikk bedre konsentrasjon- spesielt etter at jeg begynte med League. Jeg som ikke har multikasting i meg, må gjøre det når jeg er in-game, og det har også forbedret seg i løpet av de to årene jeg har brukt på dette.  

I løpet av skoleåret mitt her på Buskerudfhs har vi hatt seminar om hvorfor gaming er bra for deg, hva det gjør med deg og vet du hva? De som har vært her, og de vi har vært "hos" har legit forsket på gaming og hva det gjør med oss. Ja, alle kan nå et punkt hvor det er usunt for deg, men det gjelder alle aktiviteter. Aboslutt alle, ikke gaming ene og alene. I rest my case, selvom jeg kunne skrevet så mye, mye mer.  

^En ting til jeg vil dele med dere., som er noe jeg blir å ta opp en annen gang.

10.03.2015,18:21 League, gaming, PC / (1) Kommentar

Vil du vinne en Tree of Gondor t-skjorte?Den finnes i flere farger og størrelser, så du har mer å velge mellom! Alt du trenger å gjøre en å like en side på Facebook og det kan bli deg som vinner denne!

Det kan hende at vinneren kan velge mellom denne eller en T-skjorte med valgfri doorm logo. Altså Gryffindor, Ravenclaw, Slyherin og Hufflepuff. Trykk på bilde eller trykk HER for å komme til siden!

09.03.2015,10:06 whatever / (0) Kommentarer

I am done, I am through, I am just sick of it all.

HAHAH, meg og Rebekka i et nøtteskall. League er det eneste spillet som virkelig kan få meg legit pissed og toxic. Sist jeg s at jeg skulle avinstallere det var vel isted..


»Flere enn meg som har slike følelser om et spill?

08.03.2015,18:24 League, gaming, PC / (1) Kommentar

«Det er bare å..»

«Har du depresjoner?- Tenk positivt og vær glad uansett.»
«Har du angst?- Bare hiv deg inn på det og skjerp deg.»
«Har du skadet deg selv?- Bare slutt med det.»
«Har du spiseforstyrrelser?- Spis masse uansett og plukk deg selv opp.»
«Har du Asperger Syndrom? ? DU må tilpasse deg for verden, andre må ikke tilpasse seg for deg.»Hvem av dere som leser setningene over blir ikke provosert av svarene? Jeg blir ihvertfall det. Jeg blir sint, oppgitt og frustrert. Skal vi vri litt på dette jeg skrev over, til fysiske lidelser og se hvordan det hadde blitt med lignende svar?

«Du sitter i rullestol?- Kom deg opp trappene selv.»
«Du har kreft?- Gjør deg selv frisk.»
«Du har mistet beinet ditt?- Hink rundt da.»
«Har moren/faren/søsteren/broren din dødd?- Kom deg videre og slutt å klag.»

Hvis en i rullestol faller ned fra stolen sin, hadde du sagt noe nedtalende da? Eller om noen med kreft fortalte at cellegiften er tung, hadde du da sagt at da er det bare å slutte med det, og heller bare tenke på å bli bedre og tenke positivt? Det er som om veldig få tenker over det de sier til de som er psyke, helt til man sammenligner de med fysiske sykdommer. Det har vært en episode her på skolen at noen lo når jeg forklarte at jeg hadde angst, og hva resulterte det til? At jeg aldri dro ned til spisesalen for å spise igjen. Tenk litt før du ler eller kommenterer andres helse, vær så snill. 

Setningen «Det er bare å..» er noe av det verste å få høre når man er sliten, eller har noen diagnoser, om man er sliten mentalt og psykisk. For det er visst bare å komme seg opp, ikke sant? Det er bare å tenke positivt! Nei, nei det er det ikke. Er du sliten, så er du sliten. Det hjelper absolutt ikke å komme å si slike ting. Uansett hvordan syk du er. Fysisk eller psykisk. Det er like ille å være psyk som det er å være syk. Når skal omverden begynne å ta like mye hensyn til oss? Når skal omverden skjønne det at det er mye mer man kan gjøre, enn å si at «Det er bare..» 

«Det kan da ikke være så ille?» 
 «Nå overdriver du.»
«Ikke vær så dramatisk om det.»
«Det går over.» 
«Du er bare lat.»  

Det over her igjen, er også noe jeg iallefall har fått slengt rett i trynet i flere år. Som en mini autist opplever jeg mange utfordringer i hverdagen min. Er det for mange lyder, blir jeg sliten, fordi lydene forsterkes for meg. Er det for sterke lys eller farger blir jeg sliten og får faktisk vondt i hode og øynene. Jeg kan bli sliten av så, så, så mye, og setningene over er noe av det andre har sagt hvis jeg har prøvd å fortelle det for å kunne trekke meg tilbake. Det er ofte at jeg ikke klarer å være i timene, ikke fordi jeg er lat, men fordi jeg ikke klarer. Det er også ofte er grunn til at jeg ikke klarer det. Det er som oftest en forklaring bak slike ting. 

Skal vi som sliter med både det ene og det andre, godta at sånt blir sagt? Jamen, da kan vel fysisk syke også godta det, sant? Skal vi fortsatt sitte i det stille og få det verre av slike kommentarer? 

 

07.03.2015,17:04 Hjertesaker / (4) Kommentarer

Headere jeg har laget

Vil du ha noe lignende, sammen med et design som passer til? 

04.03.2015,12:37 Bloggdesign / (3) Kommentarer

The answers!

Jeg fikk ikke spilt inn svarene med Eve eller Rebekka, og er altfor sliten til å gjøre det alene (er ikke like gøy da..), så det ble skriftlig denne gangen. Kanskje jeg kan ta en ny runde når Beski er her hos meg? Hvis vi får flere spørsmål så tar vi sikkert oss tiden før hun stikker til TG! 

 

Hvor ble du født?
- Hammerfest Sykehus

Når ble du født?
- 5. Juli 1996

Hvor holder du til?
- Darbu og Oslo, men flytter til Oslo 16. Mai sammen med kjæresten min!

Hvor mange hårfarger har du hatt og hva trives du best med?
- Oh damn, godt spørsmål. Hadde jeg hatt noen av de gamle pc'ene mine kunne jeg funnet frem noen bilder, men trives best i svart og hvitt sammen!

Hvor vil du aller helst bo?
- Well.. Oslo?

Hvis du kunne valgt et annet land enn Norge, hvilket ville du valgt?
- England eller NYC!

Liker du deg best i store eller små vennegjenger?
- Så små som mulig.. heh.. Klarer ikke  å forholde meg til så mange av gangen, og jeg knytter meg fort til de jeg blir godt kjent med og blir overly.attached, så er mer enn nok med små vennegjenger. 

Cola eller Pepsi?
- Pepsi. Var basically det eneste jeg drakk for to år siden.. 

Er du forelsket?Hva slags mat liker du best?
- Junkfood, hah. Er egentlig veldig alt-etende tbh..  

Hva slags drikke liker du best?
- LITEN battery og burn! 

Hva er det beste du har opplevd?
-  Blitt kjent med Eve og ble sammen med kjæresten min er vel det beste som har skjedd nå det siste året? Ellers blir det vel dagen jeg fikk Kiru og adopterte Rebekka som min lillesøster!

Hva er det verste du har opplevd?
- Miste Kiru og Mormor.  

Hvem er dine beste venner?
-  Gidder ikke nevne noen, for det blir alltid styr av det og selvom de er mine bestevenner de også, så klikkes det vinkel om jeg ikke nevne det- uten å mene noe vondt med det selvfølgelig!

Er det noen du har mista kontakten med som du kunne ønske du kunne få tilbake?
- HAH, nei. De er ikke i livet mitt av en grunn og da kan det like så gjerne bare forbli sånn. Døra lukkes i det man går ut, med mindre man ersom Beski eller Milla, som ar vært i livet mitt lenge. 

Hvor mange tatoveringer har du, og bilde?
- Nå har jeg ti. Har ikke bilde av alle på Borris (PC'en min)


Hvor mange piercinger har du?
- Septum, Angel-bites (to i overlappa) og navelen. 

Favoritt youtubere?
- Etter at Leda sluttet med videoer så ser jeg ikke på så mange, men er vel tre eller fire jeg liker å følge med på og se på.
Henne, han her og henne 

Er det noen spesielle du følger med på på twitch?Favoritt LoL karakter? Både utseendemessig og spillemåte
- Soraka, Thresh, Sona, Nidalee og Miss Fortune! 

Hva slags spill spiller du mest?
- Spiller for det meste League og Skyrim, men etter at jeg begynte på skolen har jeg begynt med Diablo og smått med wow, selvom jeg ikke er like glad i de som i LoL.. Heh.. 

Drømmeyrke?
- Tror de fleste som har lest bloggen min en stund vet dette, men tatovør, for sure. 

Hvilket parti står du vet?
- Nei. 

Hva kommer du til å stemme på neste valg?
- Nei.  

Hvorfor er du så jævla nydelig?
- Åh, tusen takk! I guess Mamma og Pappa var en fin combo! 


Hvordan trives du på skolen? Hva liker du best/værst?
- Trives bedre nå. Tok lang tid, men har funnet ut at folk ikke misliker meg selvom jeg av en eller annen grunn har gått rundt å trodd det.. Det beste er vel Cosplay workshops og tiden min med Borris, huee. Verste blir vel kjøkkentjeneste, som jeg har hatt idag og skal ha fre til Mandag. 

Noen du misliker?
- Alle misliker vel noen? 

Har du opplevd noe barnslig oppførsel lately? Hva da?
-  Heh, nei ikke noe jeg nevner her! 

Når skal du treffe beski?
- Mars, når hun kommer ned til meg

Snakker du mye med Fia ennå?
- Ikke like mye som før, noe som suger og  most likely er min feil, men elsker jenta fortsatt like høyt! 

Hvem er dine viktigste?
- Mamma og kjæreste. 

Har du noen planer for framtiden?
- Flytte inn med kjæresten min, og.. Fullføre sleeven? Vet ikke tbh? 

Skal du ta flere tatoveringer? Hva da?
- Skal fylle 70% av kroppen så ja, haha. Hva gidder jeg ikke å gå inn på nå. 

Når skal du fullføre den på armen?
- Når jeg og kjæreste skal til Berlin. 

Sånn, nå skal jeg endelig spille League etter en stressende og hatefull dag! Hyl ut om det er noe dere faktisk vil lese om her, da er dere veldig awsome!

02.03.2015,21:07 Blogg / (4) Kommentarer

Nlaea Somby
20 år, fra Karasjok

Jeg blogger om livet mitt og mine utfordringer i hverdagen med Asperger Syndrom, angst og depresjoner.


"In the end there doesn't have to be anyone who understands you. There just has to be someone who wants to."Søk i bloggen

hits