«Gaming er barnslig.»

For en uke siden var jeg i en heftig diskusjon om gaming, og da fikk vi som argumenterte for gaming, slengt i trynet at vi ikke er oppegående, at vi er fjortis fordi vi liker å spille og at siden vi spiller er den en selvfølge at vi er alene og deprimerte. Alle andre hobbyer var greit, men absolutt ikke gaming. «Jeg synes ikke man skal bruke tiden sin foran en skjem i flere timer.» 

Det morsomme her er at de jentene som sa dette til oss, spammer ned om serier. Er ikke det, det samme? De sitter foran skjermen i flere timer og ser på noe istedet. Jeg mener at det går for det samme bare at du taster ikke og er faktisk ikke like sosial med mindre du sitter med noen å ser på seriene med. For ja, gaming er sosialt. Som jeg sa i gruppen så har gaming blitt et samfunn. Vi er sosiale, vi skaper kontakt med hverandre og vi har det gøy sammen. Er ikke lan sosialt, for eksempel? Du bruker ikke hele den tiden på TG eller Dreamhack sittende der til det er over? 

Hele diskusjonen startet med at noen spurte om det er greit å ha PC'en i stua, og det var det absolutt ikke for slik skal man legge fra seg når man får seg samboer, jada, man skal få en familie og da er stua til familie tid. Nei, du har Pc'en akkurat der hvor det passer deg, nei det er ikke slik at man skal få seg en familie med engang. Selvom det er mange unge mødre, og klapp til de som vil det! MEN det betyr ikke at det SKAL være sånn, og det er uttrykket de ga oss. 

Hvorfor er det fyfy å gjøre noe som gjør deg glad, lurer jeg på. Hvorfor er gaming et av de hobbyene som får så mye dritt etter seg? Det har seg ikke sånn at man sitter foran PC'en hele dagen. Det er ikke sånn som i en av South Park episodene. Vi er oppegående, de fleste av oss er lykkelige med det vi gjør. Noen er så glad i det at de tjener penger på det. Hva er vel bedre enn å tjene penger på noe som interesserer deg og som gjør deg glad? Andre igjen, de begynner å lage egne spill. 

Ingen hobbyer er tragiske, ingen hobbyer er bedre enn de andre. Vel.. Hvis vi ser bort ifra hva jeg mener om jakt som hobby da, men det går vi ikke inn på nå. Ser dere poenget mitt her? Gaming kan være bra for deg! Jeg spilte på Gameboy og Nintendo 64, wii, PS2, og slik lærte jeg engelsk fortere, jeg fikk bedre konsentrasjon- spesielt etter at jeg begynte med League. Jeg som ikke har multikasting i meg, må gjøre det når jeg er in-game, og det har også forbedret seg i løpet av de to årene jeg har brukt på dette.  

I løpet av skoleåret mitt her på Buskerudfhs har vi hatt seminar om hvorfor gaming er bra for deg, hva det gjør med deg og vet du hva? De som har vært her, og de vi har vært "hos" har legit forsket på gaming og hva det gjør med oss. Ja, alle kan nå et punkt hvor det er usunt for deg, men det gjelder alle aktiviteter. Aboslutt alle, ikke gaming ene og alene. I rest my case, selvom jeg kunne skrevet så mye, mye mer.  

^En ting til jeg vil dele med dere., som er noe jeg blir å ta opp en annen gang.

10.03.2015,18:21 League, gaming, PC / (1) Kommentar

I am done, I am through, I am just sick of it all.

HAHAH, meg og Rebekka i et nøtteskall. League er det eneste spillet som virkelig kan få meg legit pissed og toxic. Sist jeg s at jeg skulle avinstallere det var vel isted..


»Flere enn meg som har slike følelser om et spill?

08.03.2015,18:24 League, gaming, PC / (1) Kommentar

"we are the warriors."

Finner ikke ord. Spiller du League, skjønner du hvorfor. God damn, awsome.

19.09.2014,12:02 League, gaming, PC / (1) Kommentar

Nlaea Somby
20 år, fra Karasjok

Jeg blogger om livet mitt og mine utfordringer i hverdagen med Asperger Syndrom, angst og depresjoner.


"In the end there doesn't have to be anyone who understands you. There just has to be someone who wants to."Søk i bloggen

hits