Stemmer ja, jeg har blogg

Utrolig at det fortsatt finnes noen som sjekker bloggen min hver dag. Dere er i allefall gull som venter på at jeg skal gi ifra meg en lyd 

Siden sist har vi flyttet, vært i Karasjok, fått Keeko hjem, jeg er vegetarianer og håret mitt er grønt. Jeg tenker å ta bilde av leiligheten vår med kameraet etterhvert. Til nå har vi fått opp min PC og fått nett. Har ikke stort mer å fortelle nå, egentlig. Jeg og Eve skal starte en stream, om det er interesserende å vite? Ikke det at vi er stream materiale eller regner med å få mange følgere men heyy, det er sikkert morsomt å høre på oss goofe og vær teit?  

Når det kommer til håret mitt så skal jeg farge det blått med Articfox sin farge Poseidon, og ha det blått til jeg føler at jeg kan bleike det igjen og gjøre nok et forsøk på å få det hvit.

Åpner kommentarfeltet igjen nå, så om dere har noen ønsker om hva jeg skal skrive om så si ifra! 16.08.2015,18:56 Hverdag / (0) Kommentarer

på vei til å bli blond

Hvorfor blogger jeg ikke så mye mer? Jo, fordi jeg har pakket ned laderen til kameraet og jeg orker ikke å hente den siden jeg ikke aner hvilken eske den er i. I det vi har fått flyttet igjen så kommer jeg til å bli mye, mye, mye mer aktiv, lover! 

Uansett, jeg har vært hos Adam og Eva på Arkaden for å bleke håret mitt for to- tre uker siden. Jeg er ginger for øyeblikket men skal tilbake før 19 årsdagen min for å endelig få det sølv! Skulle gjerne tatt ordentlige bilder av hvordan det ser ut nå men heh.. Oh well? Kanskje jeg orker å finne frem laderen når håret er ferdig..

Vurderer forresten å åpne kommentarfeltet igjen, men er fortsatt veldig usikker i og med at mennesker ikke vet at det finnes grenser. Skulle gjerne spurt hvor mange er interessert i liveshow med meg og Rebekka, men dere kan vel bare skrive det på Facebook siden? 
11.06.2015,22:06 Hverdag / (0) Kommentarer

Ny innflyttet, medusa og liveshow?

I løpet av tiden jeg har vært stille på bloggen har jeg smått flyttet inn og tatt medusa! Hvorfor smått? Fordi vi flytter igjen, haha! Ting er blitt bedre, jeg føler meg bedre. Det blir vel til det beste når vi får noe større, også. Har egentlig ikke mye å skrive om nå, ville bare vise at jeg fortsatt lever. 

Vurderer også å ha et lite liveshow om en måned når Rebekka har flyttet til Oslo, siden jeg ikke har åpent kommentarfelt så kan jeg ikke ha en spørsmålrunde så jeg ordner det slik at man kan spørre oss ting på "streamen", k? K. 

Overse hvor jævlig bryna mine er på bilde.

24.05.2015,13:11 Hverdag / (0) Kommentarer

teller dagene, jeg

Nå har mamma dratt , rommet mitt er vasket og pakket ut og festivalen er over, og det er kun fire dager igjen til jeg flytter til min kjære. Vet jeg maser mye om det haha, men sånn er det. Jeg gleder meg, så da spammer jeg om det overalt og til alle! 

Forresten, om det er flere som vil sende inn en leserhistorie som det så fint heter kan du kontakte meg HER

Bilde er tatt av June.

10.05.2015,15:43 Hverdag / (0) Kommentarer

Påsken min i (få) bilder

07.04.2015,17:51 Hverdag / (2) Kommentarer

Rommet mitt på internatet

Legger ut disse bildene så jeg har noe å blogge om, for som dere må ha skjønt til nå så er det Rebekka som ga meg beskjed om å skrive igjen, om det så er om små ting som dette.. Igjen prøver jeg å presse resten av leserne mine til å komme med forslag, ellers blir det flere innlegg uten noen betydning, som nå. Jeg har alltid blogget for min egen del, ikke for andre, selvom jeg så klart har blitt knyttet til mine lesere. Nå for første gang blogger jeg faktisk for noen andre, for dere- Så IGJEN, kom med tilbake meldinger. Okei? Okei.

Jeg har aldri skjønt hvorfor familie er så spent på hvordan leiligeheter/hybel/rom ser ut etter at noen har flyttet, men siden jeg faktisk har noen hjemme som lurer på hvordan det ser ut, kan jeg legge ut bilder av det jeg synes er verdt å se. Det er bare små ting som gjør det til mitt rom, eller mine "trekk", kan man vel si? So here you go!^Pute Máhtte. Så overly- attached som jeg er fikk jeg en t-skjorte av kjæreste som jeg bruker som putetrekk. Super klisjé, I know, haha! Jeg har da enerom, noe som er veldig fint siden jeg ofte trenger å trekke meg tilbake, og jeg tror det er nettopp derfor jeg fikk det eneste enerommet her på skolen.

Hvorfor jeg ikke orker å legge ut bilder av hele rommet er egentlig fordi jeg ikke gidder å ta flere bilder nå. Det er et veldig casual rom, for å si det sånn. 

22.10.2014,15:43 Hverdag / (3) Kommentarer

Kjæreste tid

I Oslo kjøpte jeg alkohol selv for aller første gang! Kjøpte rosé vin til meg og kjæreste siden vi ikke blir å se noe særlig til hverandre før slutten av Juli, så kvelden og natten har gått til vin, film og spilling sammen! Vi har tre dager igjen sammen før vi "skilles" for to uker, så vil kose meg med han nå mens jeg kan! 

Han drar om fire dager, jeg drar til Alta den 20 eller 21, så videre til Oslo, så England med Linda! Blir mye reising på meg , haha oh well! Rett etter England skal jeg på bryllup med kjæreste og familien min og etter det igjen- syden,  flytter jeg når jeg kommer tilbake! Er så spent på.. Alt? Feriene, flyttingen, skolen, åååh 

Men nå skal jeg lalle. Blogger sikker mer i løpet av dagene siden Celine savnet at jeg blogget, haha aw  

15.07.2014,02:23 Hverdag / (1) Kommentar

My valentine

Guess what? Fikk linsa til kameraet idag! Finally, hææ? Nå kan jeg begynne å blogge fast igjen OG spille inn spørsmålsrunden på nytt, hahah!

Har Båsky her hos meg så jeg slipper å være aleine idag i og med at det er Valentines day, og i morgen kommer andre frøkna mi! Ikke nok med det så reiser jeg nedover om fem dager, nedover til min kjære vel og merke, heeerlig 

14.02.2014,22:00 Hverdag / (2) Kommentarer

06.02.2014- Lihkku beivviin!

 


Gratulerer med dagen, alle saman

06.02.2014,15:14 Hverdag / (0) Kommentarer

Frustert frøken i hus nå ja..

Er helt utrolig at så mange som orker å gå innom bloggen min hver dag selvom jeg ikke er noe aktiv. Setter pris på at det er så mange som følger med uansett! 
Skal bli mer aktiv med engang jeg får ny linse til kameraet, lover!

Slettet bare alt jeg skrev først.
Til helvete med alt.

28.01.2014,07:52 Hverdag / (2) Kommentarer

Sengeliggende

På Fredag (Tror jeg, har ikke fulgt med på dagene) knakk jeg ribbeinet, så jeg er sengeliggnede og synes veldig, veldig synd i meg selv. Dette kompliserer veldig mange planer jeg har, men det må jo bare være så vondt ikke blir verre.


#stakkarsslitenfrøken

29.12.2013,12:39 Hverdag / (4) Kommentarer

Det er så urettferdig, alt sammen

Jaa.. Vet ikke helt hva jeg skal si nå. Er på Thon Hotel nå. Blir her til i morgen så busser jeg hjemover. Jeg trøster meg med at rommet er fint og at jeg har nett. Skulle gjerne tatt bilder men kameraet er tomt for batteri, så talentløs som jeg er klarte jeg å la kameraet stå på hele natten.Hele dagen har vært drit. Har på følelsen at den vil fortsette å være drit.

26.11.2013,19:47 Hverdag / (6) Kommentarer

You gotta be your own superhero- lol jk...

... Bete is my superhero. 

Kom meg ikke til Alta, MEN noen var så snill at de sa de kunne ta meg med i dag! Starter rundt halv ni, om noen timer altså. Har pakket ferdig, sminket meg og satt på håret. Kommer sikkert til å stumpe så ser jeg ut som bæsj igjen. Oh well. Har sovet minimalt i det siste.

Ligger å ser på Chobits i håp om at jeg klarer å holde meg våken, det ser mørkt ut men heyy, smertene i låret klarer sikkert å holde meg oppe, haha!  Helt siden jeg kom hjem har ikke søvn vært en nær venn av meg.. MEN SNART, JA SNART FÅR JEG ENDELIG SOVE IGJEN! Kjenner jeg meg selv rett kommer jeg til å stumpe med engang jeg kommer inn døra til kvinnemennsket mitt.. Er jeg heldig sovner jeg ikke før jeg kommer inn i bilen så vil tiden gå fort så er jeg plutselig hos min kjære Biti igjen  


23.11.2013,05:02 Hverdag / (2) Kommentarer

Ink, not mink!

I morgen er dagen jeg får mer blekk på kroppen. Er kjempe spent på resultatet allerede! Som alltid sier jeg ikke hva jeg skal ha, men jeg kan si det at det blir pastelfarger og den vil bli veldig jentete. Må innrømme at det blir deilig å få dekket til arrene på låret. Den dagen jeg har fått blekk på begge lårene, leggene og armene vil jeg kanskje klare å bli 100% skadefri.. 

Har funnet laderen til mitt kjære kamera så får tatt bilder i morgen og når jeg er i Alta igjen. Å være uten Bete fungerer ikke for meg. Ikke litt engang. Har rukket å bli vant til å ha henne rundt meg døgnet rundt, er vant til sprell og morsomheter med henne. I det jeg har kommet fra Vadsø, drar jeg rett til Alta, ferdig med den saken!

Hvordan har dere det for tiden?
Flere enn meg som skal ta tatovering i nærmeste fremtid? 

21.11.2013,17:12 Hverdag / (5) Kommentarer

I'll be coming home soon bby!

Kom hjem til Karasjok i går/Tirsdag. Det føles helt feil å ikke ha Bete rundt meg og sove aleine. Skulle ta tatovering i dag/i går, men han som skulle kjøre oss kunne ikke, så fikk ny time på Fredag. I det den er tatt skal jeg rett til Alta igjen, for jeg klarer rett og slett ikke være her, det går ikke. Har det ikke bra aleine. Alltfor mye å tenke på, altfor mange følelser, nei, nei det er bare et stort nei. Har hatt det fint hos Bete selvom jeg har hatt det tungt og det har skjedd en hel del da jeg var der, men det var overlevbart så lenge jeg var der, om noen skjønner? Regner Alta mer som hjem for tiden, vet ikke helt hvorfor. Kanskje fordi jeg alt er knyttet til alle der..

Trenger kvinnemennesket mitt altfor mye, hehe.. 

20.11.2013,00:13 Hverdag / (1) Kommentar

Nlaea Somby
20 år, fra Karasjok

Jeg blogger om livet mitt og mine utfordringer i hverdagen med Asperger Syndrom, angst og depresjoner.


"In the end there doesn't have to be anyone who understands you. There just has to be someone who wants to."Søk i bloggen

hits