tumblr

18.11.2016,06:25 Blogg / (0) Kommentarer

plutselig var jeg tilbake eyy| update

Jeg tenkte å legge igjen noen linker hvor du kan følge med på meg og livet mitt. Ikke det at det skjer noe spennende, eller at jeg er en kjent blogger noen vil følge tett på, men eh w/e, right? Jeg vil virkelig blogge fast igjen, slik jeg gjorde for noen år siden. Et innlegg hver dag eller et par i uken, men siden jeg får så få tilbakemeldinger forsvinner motivasjonen til å blogge. Kanskje blogg.no er ferdig. Kanskje jeg bør bytte plattform? Eller kanskje jeg skal drite i leserne og blogge fordi jeg liker det. Jeg skal blogge for meg selv igjen. Ja, riktig. Det skal jeg! SELF HIGH, NLAEA! Waaap-paaow 

 Instagram
 Twitch - Dette er min og Eve sin stream. Vi er ikke veldig aktive for tiden, men etterhvert skal vi få fått det i gang for fult.
 Bloggens facebookside 

Det skjer store ting i livet mitt nå. Ting jeg gjerne vil fortelle om. Den dagen jeg forteller det er det en stor mulighet for at jeg stenger kommentarene siden det fortsatt finnes troll som sjekker bloggen min kun for å spy ut dritt fordi de lever i sin egne elendighet og må trykke andre ned. Jeg er sterkere nå, det er jeg. Det er ikke det at det går inn på meg, det er ikke det at de faktisk klarer å få ut noen andre negative følelser enn irritasjon. Det er kun det de får til, å irritere meg. Jeg er gladere, jeg er mer positiv og jeg begynner å bli glad i meg selv. Om jeg ikke allerede er det. Å bryte ned det jeg har bygd opp vil bli veldig vanskelig nå.

Jeg har kommet veldig langt. Selvfølgelig, jeg blir deprimert, sliten, lei og hater verden, men det er en del av livet mitt. Det er slik det er. Jeg har lært meg å leve med det, og derfor blir det aldri like ille som det har vært før. Jeg har fortsatt Asperger, det vil aldri forsvinne og derfor har jeg dårlige perioder, men herregud- endelig er den store klumpen i brystet mitt borte. Den som har trukket meg helt ned i alle år. Klumpen dere har lest om siden 2010 (noen av dere iaf)

Om noen dager er jeg fri. Om noen dager kan jeg endelig bli ferdig. Hva snakker jeg om? Jo, det skal jeg fortelle når det endelig er over! Jeg er kampklar, jeg er sterkere nå og jeg har de mest fantastiske støttespillerne i hele verden.

En litt mer overfladisk update- Håret mitt er rosa og jeg har en ny tatovering. Dessverre forsvinner det rosa håret mitt snart og jeg skal ta enda en tatovering som er tegnet av Eve. Bilder av håret mitt i rosa og hvordan det snart blir, bilder av tatoveringen og den kommende tatoveringen dukker opp her på bloggen etterhvert!


Jeg følte for å bruke et bilde av meg fra da jeg var 16 og bodde i Tønsberg, fordi jeg var så innmari søt!

Jeg vil slutte innlegget med et stort takk til Kjeks, Eve, Rebekka, Padmé og kjæresten min. Tusen takk for alt dere gjør for meg, takk for alt dere sier til meg og takk for at dere elsker meg like høyt som jeg elsker dere. 

15.01.2016,15:29 Blogg / (5) Kommentarer

sperret kommentarfeltet fordi dere er sug

.. Ikke dere alle da. Virker som at de fleste har skjønt at jeg er sårbar nå og at dere lett kan dytte meg ned med dritt her om både meg, min fortid og om hunden min, så jeg kvittet meg med problemet, nemlig kommentarene. 

Vet jo at det er folk fra Karasjok, noe jeg finner utrolig rart for jeg bor ikke der mer og ikke skal jeg opp igjen med mindre når jeg og kjæreste skal hente Keeko og litt av tingene mine. Jeg er ikke et problem for dere mer, så hvorfor plante hode deres lenger oppi ræva? Er dere redde for at jeg skal komme tilbake, er det det? Fordi dere ikke liker meg? Gi dere, herregud. Tipper det ikke er små jenter på 14 år som slenger dritt, men umodne "voksne." Give me a fucking break.

Slenger på et bilde av meg og mannemennesket mitt fordi vi er utrolig søte og han er ikke sug, og siden livet vårt sammen starter på ordentlig snart! 23.04.2015,22:01 Blogg / (0) Kommentarer

I will not bow, m8

Vet ikke hvor mange av dere merket at bloggen ble slettet. Saken er den at en person har gjort narr av meg, bloggen og arrene mine. Arrene mine er dessverre et veldig sårt punkt, og med min selvtillit slettet jeg den. Har vært kjempe usikker på alle her på skolen de to dagene og vært helt sikker på at de alle hater meg og sier de samme tingene. Jeg har blitt veldig deprimert og følt meg kjempe nedtrykt.  Jeg trodde da dette var noen som var en venn, selvom det ikke var noe særlig mye kontakt. Jeg trodde bedre om vedkommende, for å si det sånn. 

Det er mye jeg kunne sagt om dette mennesket nå, men jeg lar være. Bloggen er tilbake takket være min kjære Eve, som skrev til blogg.no for meg. 

Jeg er vant til at andre rakker ned på meg pågrunn av arrene mine, men når det viser seg å være noen jeg ikke trodde hadde noe imot meg, tar jeg meg dessverre veldig nært av det. Men med støtte av både klassen, nye venner her på skolen og mine nærmeste bestemte jeg meg for å få den tilbake om det var mulig, noe det tydeligvis var! 

Uansett, jeg skal ta bilde av de ferdige våpene, og mitt selvom det ikke er helt ferdig ennå. Kanskje jeg skal takke dette mennesket for at jeg ble staere og bestemte meg for å slå tilbake og begynne å blogge enda mer. 

Okei.. endret litt på innlegget because reasons. 


25.03.2015,17:06 Blogg / (4) Kommentarer

The answers!

Jeg fikk ikke spilt inn svarene med Eve eller Rebekka, og er altfor sliten til å gjøre det alene (er ikke like gøy da..), så det ble skriftlig denne gangen. Kanskje jeg kan ta en ny runde når Beski er her hos meg? Hvis vi får flere spørsmål så tar vi sikkert oss tiden før hun stikker til TG! 

 

Hvor ble du født?
- Hammerfest Sykehus

Når ble du født?
- 5. Juli 1996

Hvor holder du til?
- Darbu og Oslo, men flytter til Oslo 16. Mai sammen med kjæresten min!

Hvor mange hårfarger har du hatt og hva trives du best med?
- Oh damn, godt spørsmål. Hadde jeg hatt noen av de gamle pc'ene mine kunne jeg funnet frem noen bilder, men trives best i svart og hvitt sammen!

Hvor vil du aller helst bo?
- Well.. Oslo?

Hvis du kunne valgt et annet land enn Norge, hvilket ville du valgt?
- England eller NYC!

Liker du deg best i store eller små vennegjenger?
- Så små som mulig.. heh.. Klarer ikke  å forholde meg til så mange av gangen, og jeg knytter meg fort til de jeg blir godt kjent med og blir overly.attached, så er mer enn nok med små vennegjenger. 

Cola eller Pepsi?
- Pepsi. Var basically det eneste jeg drakk for to år siden.. 

Er du forelsket?Hva slags mat liker du best?
- Junkfood, hah. Er egentlig veldig alt-etende tbh..  

Hva slags drikke liker du best?
- LITEN battery og burn! 

Hva er det beste du har opplevd?
-  Blitt kjent med Eve og ble sammen med kjæresten min er vel det beste som har skjedd nå det siste året? Ellers blir det vel dagen jeg fikk Kiru og adopterte Rebekka som min lillesøster!

Hva er det verste du har opplevd?
- Miste Kiru og Mormor.  

Hvem er dine beste venner?
-  Gidder ikke nevne noen, for det blir alltid styr av det og selvom de er mine bestevenner de også, så klikkes det vinkel om jeg ikke nevne det- uten å mene noe vondt med det selvfølgelig!

Er det noen du har mista kontakten med som du kunne ønske du kunne få tilbake?
- HAH, nei. De er ikke i livet mitt av en grunn og da kan det like så gjerne bare forbli sånn. Døra lukkes i det man går ut, med mindre man ersom Beski eller Milla, som ar vært i livet mitt lenge. 

Hvor mange tatoveringer har du, og bilde?
- Nå har jeg ti. Har ikke bilde av alle på Borris (PC'en min)


Hvor mange piercinger har du?
- Septum, Angel-bites (to i overlappa) og navelen. 

Favoritt youtubere?
- Etter at Leda sluttet med videoer så ser jeg ikke på så mange, men er vel tre eller fire jeg liker å følge med på og se på.
Henne, han her og henne 

Er det noen spesielle du følger med på på twitch?Favoritt LoL karakter? Både utseendemessig og spillemåte
- Soraka, Thresh, Sona, Nidalee og Miss Fortune! 

Hva slags spill spiller du mest?
- Spiller for det meste League og Skyrim, men etter at jeg begynte på skolen har jeg begynt med Diablo og smått med wow, selvom jeg ikke er like glad i de som i LoL.. Heh.. 

Drømmeyrke?
- Tror de fleste som har lest bloggen min en stund vet dette, men tatovør, for sure. 

Hvilket parti står du vet?
- Nei. 

Hva kommer du til å stemme på neste valg?
- Nei.  

Hvorfor er du så jævla nydelig?
- Åh, tusen takk! I guess Mamma og Pappa var en fin combo! 


Hvordan trives du på skolen? Hva liker du best/værst?
- Trives bedre nå. Tok lang tid, men har funnet ut at folk ikke misliker meg selvom jeg av en eller annen grunn har gått rundt å trodd det.. Det beste er vel Cosplay workshops og tiden min med Borris, huee. Verste blir vel kjøkkentjeneste, som jeg har hatt idag og skal ha fre til Mandag. 

Noen du misliker?
- Alle misliker vel noen? 

Har du opplevd noe barnslig oppførsel lately? Hva da?
-  Heh, nei ikke noe jeg nevner her! 

Når skal du treffe beski?
- Mars, når hun kommer ned til meg

Snakker du mye med Fia ennå?
- Ikke like mye som før, noe som suger og  most likely er min feil, men elsker jenta fortsatt like høyt! 

Hvem er dine viktigste?
- Mamma og kjæreste. 

Har du noen planer for framtiden?
- Flytte inn med kjæresten min, og.. Fullføre sleeven? Vet ikke tbh? 

Skal du ta flere tatoveringer? Hva da?
- Skal fylle 70% av kroppen så ja, haha. Hva gidder jeg ikke å gå inn på nå. 

Når skal du fullføre den på armen?
- Når jeg og kjæreste skal til Berlin. 

Sånn, nå skal jeg endelig spille League etter en stressende og hatefull dag! Hyl ut om det er noe dere faktisk vil lese om her, da er dere veldig awsome!

02.03.2015,21:07 Blogg / (4) Kommentarer

bloggens facebook sideHar du likt bloggens Facebook side? Hvis ikke kan du trykke på bildet for å komme dit!

05.02.2015,17:07 Blogg / (0) Kommentarer

Q&A, basicallyHar ikke mye å fortelle for tiden, og derfor kan dere spørre meg om noe dere kanskje lurer på! Hvis Rebekka går med på å filme dette inn med meg, via skype, så kan vi gjøre det hvis det er bedre med muntlige svar, haha.. Da gjør vi som alltid, hun leser opp spørsmålene og jeg svarer. Hvis ikke  det er mulig bruker jeg Macen, siden jeg ikke gidder å bruke kamera med mindre det kommer inn en del spørsmål. 

04.02.2015,10:44 Blogg / (5) Kommentarer

Stille

Jeg vet ikke. Kunne skrevet tusen sider om hvordan det går, hva jeg tenker og føler. Jeg kunne skrevet endeløse kaptitler om hvor sliten jeg har vært, men har ikke sett poenget. Så jeg vet ikke. Har valgt å bli stille istedet. Jeg spør heller dere som enda orker å lese bloggen min, hva vil dere ha? Er det noe dere vil at jeg skal ta opp, fortelle om, hva som helst? Kanskje jeg skal bli rosablogger med en twist, i og med at jeg ikke akkurat er noe Sophie Elise eller Therese, hahaha

29.03.2014,16:46 Blogg / (4) Kommentarer

Spørsmålsrunden er avsluttet

Har allerede spilt inn svarere, eneste som må gjøre er å klippe alt sammen og sånne ting, så ikke spør mer må for jeg blir ikke å kunne svare på det i og med at jeg allerede har filmet. ??

20.12.2013,00:48 Blogg / (1) Kommentar

Er det no mer du lurer på a?

Svarer på spørsmålsruden i dag! Du kan enda spørre, trykk HER.

17.12.2013,07:17 Blogg / (2) Kommentarer

Tilbake fra "pausen"Svarer mest sannsynelig i natt før jeg drar tilbake til Pappa, så kjør på.

08.12.2013,22:42 Blogg / (20) Kommentarer

Kjære lesere...

 

25.11.2013,17:37 Blogg / (6) Kommentarer

Nlaea Somby
20 år, fra Karasjok

Jeg blogger om livet mitt og mine utfordringer i hverdagen med Asperger Syndrom, angst og depresjoner.


"In the end there doesn't have to be anyone who understands you. There just has to be someone who wants to."Søk i bloggen

hits