That's the spirit | identiske tatoveringer

Har endelig tatt meg råd til å kjøpe inn sminke som jeg har siklet etter veldig lenge. Siden håret mitt ikke kan være fint nå, så kan ansiktet mitt være on point, i det minste! Har også tatt meg tid til å "lære meg opp" igjen til å sminke meg pent. Siden jeg har hatt det innmari tungt de siste årene så har jeg sjeldent orket å faktisk gjøre en innsats, you know? 

Når det kommer til håret mitt så har jeg nærmest gitt opp. Tuppene og litt av lengden er hvitt, men resten er gult og oransje. Faktisk, jeg vurderer å farge håret mitt brunt med en grå tone. En veldig kald og lys brun, men litt lysere tupper. Høres det bra ut eller blir det å se idiot ut? Ombré skal jeg ha uansett, med mindre jeg farger det svart, selvfølgelig. 

SÅ VETTU, nå til overskriften! På Onsdag tok jeg og Rebekka tatovering sammen. Vi tok spøkelset begge to, begge på vår vestre legg. Spøkelset har vi planlagt lenge, men aldri hatt tid. Endelig fikk vi gjort det, men vi fant ut at vi ville ha logoen til BMTH sitt nye album, That's the spirit sammen med spøkelset. Rebekka er helt klart mer blod fan enn meg, men jeg elsker albumet og bandet generelt, så det var en fin ekstra detalj til en liten og enkel tatovering. Jeg elsker den, den er så søt og enkel. Ikke var det noe vondt å ta det heller!Vi tok de på Iron Ink OsloHvis du vil ha dotwork anbefaler jeg deg virkelig å booke time hos de!
Rosen tok jeg på Lucky 7 før Halloween. Har ikke vist den frem på bloggen tidligere så følte for å slenge med et bilde av den også, tee-heee. 

07.02.2016,02:53 Tatovering, sminke, hår og piercing / (3) Kommentarer


Anne

07.02.2016 ♥ 03:34

Spøkelse tattoveringen var sykt søt! Og rosen var kjempe fin :)Erland

07.02.2016 ♥ 13:21

Det skal sies at tatoveringene var kjempe fine :) Spøkelset var utrolig søt ^_^Helene Marion Gjelsnes

22.02.2016 ♥ 17:57

Så fine :)Skriv noe fint her, pretty please ヽ(⌒▽⌒)ノ


Nlaea Somby
20 år, fra Karasjok

Jeg blogger om livet mitt og mine utfordringer i hverdagen med Asperger Syndrom, angst og depresjoner.


"In the end there doesn't have to be anyone who understands you. There just has to be someone who wants to."Søk i bloggen

hits