Hvordan håret mitt har overlevd

Alt bortsett fra Olaplex er kjøpt på Blivakker.
Dessverre er ikke Joico eller Studio Professional dyrevennlige, men disse produktene har reddet håret mitt og jeg liker å tro på at det er takket være kurene at jeg har kunnet bleike håret mitt uten å måtte klippe meg kort. Dyrevennlige produkter er nok bedre, men jeg har ikke funnet noe annet enn Olaplex (og artic) som har funket like godt på min hår type. 

Det ikke alle forstår med Olaplex nr.3 er at den skal IKKE i bleikingen. Nr.1 og 2 får du kjøpt om du er frisør, eller om du vil bruke veldig mye penger på ebay. Nr.3 skal i håndkletørt hår. Jeg pleier å ha den i håret mitt i et kvarter, så shampoo, kur og balsam. Hvis du skal gjøre som meg, og gå fra svart til blond så dra til en frisør (ikke adam og eva arkaden lol) og bleik det der først med Olaplex. Jeg har holdt på siden Mai, og først nå nærmer jeg meg den fargen jeg vil ha. Jeg hadde nok vært hvit i håret allerede om jeg ikke hadde kjøpt den fargen på Adam og Eva, men heyy, jeg har hatt Rebekka til å rette opp alle feil!Jeg kommer aldri til å bruke Manic Panic eller Directions nå som jeg har prøvd ut Artic Fox. Det er ikke det at de andre merkene tester på dyr, for det gjør de ikke, men Artic Fox holder mye lenger, det flekker ikke av på håndkler når håret er dusjet og håret luker kjempe godt i flere dager etter at du har farget det. 

Virgin pink er fargen jeg hadde i da håret mitt var rosa, men jeg blandet fargen ut med Mist som er til å gjøre fargen lysere. Jeg anbefaler alle som liker å ha crazy- colors i håret, til å kun bruke Artic. Det er verdt pengene for det er rett og slett den beste semi- permanent fargen du kan få tak. Det beste er at 15% av det de tjener går til å hjelpe dyr! 

24.01.2016,16:27 Tatovering, sminke, hår og piercing / (2) Kommentarer


Sarah

24.01.2016 ♥ 17:07

Kul att få veta vad du använder :)June Helén

24.01.2016 ♥ 17:14

Så gøy at du blogger igjen :) Koselig å følge med :)Skriv noe fint her, pretty please ヽ(⌒▽⌒)ノ


Nlaea Somby
20 år, fra Karasjok

Jeg blogger om livet mitt og mine utfordringer i hverdagen med Asperger Syndrom, angst og depresjoner.


"In the end there doesn't have to be anyone who understands you. There just has to be someone who wants to."Søk i bloggen

hits