lvl14 til snart lvl20

Haha, fant gamle bilder av meg selv! Bildene er fra da jeg var tolv til 17. Må innrømme at jeg virkelig savner angelbite'sa mine. Føler meg bedre med medusa, men hadde de i så mange år at det fortsatt er vanskelig å gi slipp på de.. 

Før angelbites, før septum, før 11 tatoveringer. Søt hæ? Det er rart. Jeg gikk fra liten og søt, til.. Hva enn jeg er nå. Jeg er i mitt tyvende år, i sommer fyller jeg tyve. Jeg fylte nettopp 14, jeg! Tiden har gått utrolig fort. Plutselig var jeg 18, 19 og snart 20. Å ikke være tenåring mer. Vil det føles rart? Fjernere enn det er nå om jeg tenker tilbake til da jeg var 14? Tilbake til da jeg forelsket meg ordentlig for første gang 24. Mai. Da jeg var på fest uten å fortelle det til Mamma. Den gang da jeg ikke tatoveringer, engang! Jeg hadde Monroe og hull i navelen som veldig mange (men eldre) jenter hadde da. 

Jeg er utrolig stolt over Mamma som holdt ut med en 14 åring som nettopp fant ut at kjeft var ingenting, så bryte reglene var ikke skummelt mer! Når jeg tenker over hvor vanskelig jeg virket for foreldrene mine frem til jeg endelig ble diagnostisert, da tenker jeg alltid at Mamma fortjener en pokal. Nå er jeg så rolig, på flere forskjellige måter. Jeg sliter fortsatt med de samme tingene, men jeg takler det på en annen måte nå. «Oh back to the old days, eeeyy?»

«DA JEG VAR UNG HØ-HØ!!»
Kan jeg si det nå? Haha! Uansett, bildene under er fra jeg var 16 til 17 år. Sorry not sorry forresten, for spammingen. Har savnet å blogge, okei? 15.01.2016,20:14 Tatovering, sminke, hår og piercing / (1) Kommentar

Padmé Sophie

15.01.2016 ♥ 20:36

Du har alltid vært den vakreste <3Skriv noe fint her, pretty please ヽ(⌒▽⌒)ノ


Nlaea Somby
20 år, fra Karasjok

Jeg blogger om livet mitt og mine utfordringer i hverdagen med Asperger Syndrom, angst og depresjoner.


"In the end there doesn't have to be anyone who understands you. There just has to be someone who wants to."Søk i bloggen

hits