plutselig var jeg tilbake eyy| update

Jeg tenkte å legge igjen noen linker hvor du kan følge med på meg og livet mitt. Ikke det at det skjer noe spennende, eller at jeg er en kjent blogger noen vil følge tett på, men eh w/e, right? Jeg vil virkelig blogge fast igjen, slik jeg gjorde for noen år siden. Et innlegg hver dag eller et par i uken, men siden jeg får så få tilbakemeldinger forsvinner motivasjonen til å blogge. Kanskje blogg.no er ferdig. Kanskje jeg bør bytte plattform? Eller kanskje jeg skal drite i leserne og blogge fordi jeg liker det. Jeg skal blogge for meg selv igjen. Ja, riktig. Det skal jeg! SELF HIGH, NLAEA! Waaap-paaow 

 Instagram
 Twitch - Dette er min og Eve sin stream. Vi er ikke veldig aktive for tiden, men etterhvert skal vi få fått det i gang for fult.
 Bloggens facebookside 

Det skjer store ting i livet mitt nå. Ting jeg gjerne vil fortelle om. Den dagen jeg forteller det er det en stor mulighet for at jeg stenger kommentarene siden det fortsatt finnes troll som sjekker bloggen min kun for å spy ut dritt fordi de lever i sin egne elendighet og må trykke andre ned. Jeg er sterkere nå, det er jeg. Det er ikke det at det går inn på meg, det er ikke det at de faktisk klarer å få ut noen andre negative følelser enn irritasjon. Det er kun det de får til, å irritere meg. Jeg er gladere, jeg er mer positiv og jeg begynner å bli glad i meg selv. Om jeg ikke allerede er det. Å bryte ned det jeg har bygd opp vil bli veldig vanskelig nå.

Jeg har kommet veldig langt. Selvfølgelig, jeg blir deprimert, sliten, lei og hater verden, men det er en del av livet mitt. Det er slik det er. Jeg har lært meg å leve med det, og derfor blir det aldri like ille som det har vært før. Jeg har fortsatt Asperger, det vil aldri forsvinne og derfor har jeg dårlige perioder, men herregud- endelig er den store klumpen i brystet mitt borte. Den som har trukket meg helt ned i alle år. Klumpen dere har lest om siden 2010 (noen av dere iaf)

Om noen dager er jeg fri. Om noen dager kan jeg endelig bli ferdig. Hva snakker jeg om? Jo, det skal jeg fortelle når det endelig er over! Jeg er kampklar, jeg er sterkere nå og jeg har de mest fantastiske støttespillerne i hele verden.

En litt mer overfladisk update- Håret mitt er rosa og jeg har en ny tatovering. Dessverre forsvinner det rosa håret mitt snart og jeg skal ta enda en tatovering som er tegnet av Eve. Bilder av håret mitt i rosa og hvordan det snart blir, bilder av tatoveringen og den kommende tatoveringen dukker opp her på bloggen etterhvert!


Jeg følte for å bruke et bilde av meg fra da jeg var 16 og bodde i Tønsberg, fordi jeg var så innmari søt!

Jeg vil slutte innlegget med et stort takk til Kjeks, Eve, Rebekka, Padmé og kjæresten min. Tusen takk for alt dere gjør for meg, takk for alt dere sier til meg og takk for at dere elsker meg like høyt som jeg elsker dere. 

15.01.2016,15:29 Blogg / (5) Kommentarer


alvi

15.01.2016 ♥ 16:20

håpe du blir å blogge fast, sånn som du gjor før <3Kjeks

15.01.2016 ♥ 16:56

OMG u just made me cry, er så gla for deg snupps ♡♡♡♡Padmé Sophie

15.01.2016 ♥ 18:57

Positivitet er alltid bra! Jeg er så stolt av deg. Håper at alt går etter planen, for da kan virkelig ting bli perfekt, og du får endelig muligheten til å forme livet ditt akkurat slik som du vil! <3Marita

15.01.2016 ♥ 23:47

Håpe du begynner å blogge fast, miss itMarte F.

16.01.2016 ♥ 06:20

Åh, jeg husker dette bildet! ❤ Er så glad jeg ikke har sluttet å titte innom i håp om at du får lyst til å blogge igjen! Dette gjør meg så glad! Er så stolt av deg og at du har klart dette! ❤ Spesielt siden jeg er en av dem som har fulgt deg siden itsjustanothermemory og kan si at jeg vet litt om hvordan ting har vært. Har fulgt deg og heiet på deg ❤ Heldigvis er ikke du bare nok et minne. Håper du ikke vil angre på dette! SMASKSkriv noe fint her, pretty please ヽ(⌒▽⌒)ノ


Nlaea Somby
20 år, fra Karasjok

Jeg blogger om livet mitt og mine utfordringer i hverdagen med Asperger Syndrom, angst og depresjoner.


"In the end there doesn't have to be anyone who understands you. There just has to be someone who wants to."Søk i bloggen

hits