«Du hadde vært penere om..

.. Du ikke hadde piercinger i ansiktet, var bleik eller hadde tatoveringer.»

Well alright m8, det var synd det da. Dessverre er det min kropp, mitt ansikt og mitt liv. JEG føler at jeg hadde vært styggere om jeg hadde mer farge, ikke hadde en piercing eller to og ikke hadde blekk på kroppen. Vi har alle forskjellig syn på skjønnhet og perfeksjon. Jo bleikere, jo penere. Dobbel sleeve? Awsome. Piercinger? Nydelig. Åh, du ser ut som en alv eller vampyr? Elsker det. Hva andre har å si om hvordan jeg velger å se ut, bryr jeg meg ikke noe om. Jeg trives i den lik bleike huden min. Jeg elsker å ha en stang i leppa. Godta det, som jeg godtar at andre ikke vil se ut som meg. Bra for deg at du følger ditt bilde av skjønnhet. Kjempe bra, men ikke press meg til å ville det samme.

«Det er dyrere å få tatoveringer og farge håret ofte.» 
Nei, det er like dyrt å streve etter utseende til Kylie Jenner. Vet dere hvor mye god sminke koster? Eller extensions? En frisørtime? Det er like dyrt, uansett hvordan du vil se ut. Kylie var det eneste eksempelet jeg kom på, forresten.

«Du kommer aldri til å få jobb med tatoveringene dine.» 
Vel, vi er i 2015. Det er ikke alle som bryr seg. Har sett flere med tatoveringer som har en stabil og fast jobb. Tatoveringene mine kan dekkes til med klær, og den på hånden min kan jeg dekke med en "emo" hanske som jeg kan kjøpe på Bodymap. Easy peasy. Tatoveringene, piercingene og håret mitt definerer ikke min personlighet eller hvor god arbeidskraft jeg har, heller. Om jeg skal bli dømt på grunn av de, er det DE som må forandre på synet sitt og akseptere hvordan denne generasjonen er. Å dra hode ut av rumpestumpen er også en god idé. Uansett hvordan du vil se ut så skal du ikke trenge å få høre at du hadde vært penere sånn og sånn. Om du så er blond og har farge, om du har dreads, om du er bleik som et lik- INGEN skal komme å fortelle deg at du bør forandre deg for "da hadde du sett bedre ut."

Selvom du ikke er enig i hva jeg finner som perfekt, så betyr det absolutt ikke at det ikke er perfekt. 

08.09.2015,02:28 Tatovering, sminke, hår og piercing / (0) Kommentarer

Skriv noe fint her, pretty please ヽ(⌒▽⌒)ノ


Nlaea Somby
20 år, fra Karasjok

Jeg blogger om livet mitt og mine utfordringer i hverdagen med Asperger Syndrom, angst og depresjoner.


"In the end there doesn't have to be anyone who understands you. There just has to be someone who wants to."Søk i bloggen

hits