jeg trenger en forandring | update

Vet ikke helt hvor jeg skal begynne. Jeg har det ikke bra med meg selv for tiden og sliter veldig mye med både det ene og det andre, jeg trenger at ting forandrer seg, på alle verdens måter. Snart kan jeg dra fra skolen og være med kjæresten min, men jeg trenger ikke bare en forandring når det kommer til min helse, men også utseende mitt.

Jeg nevnte at jeg skal ta medusa snart, og at jeg nå faktisk har bestilt time for å bleke håret mitt. Norge har fått inn det fantastiske produktet til bleking så forhåpentligvis går det lettere å få det sølv nå. Jeg trenger å føle meg bra igjen, jeg trenger å få bedre selvtillit. Nå er det ikke altfor lenge igjen til 19 årsdagen min og om jeg er heldig kan jeg kanskje enten ta en ny tatovering, få fangs eller endelig fikse meg alveører. Det virker så teit at det er noe jeg trenger nå, overfladiske ting, men sånn er det nå blitt og jeg føler jeg må gjøre noe med det før jeg velter mer.

Jeg vil sjeldent ut offentlig nettopp fordi jeg ikke eier noe selvtillit, noe som trigger frem mer angst. Ja, jeg vet at ingen egentlig gir seg en faen i hvordan jeg ser ut når vi er ute å går i Oslo, men fortsatt så vet det ikke, på en måte. Ga det mening? (ikke det at dere kan svare på det siden kommentarene er stengt, ha-ha) 

Så, nå til en liten update om hva som kommer til å skje de siste åtte dagene mine på skolen, hva som har skjedd og andre saker og ting. 
De fine bildene her nede er tatt av June, som var her med to andre jenter for å lage en dokumentar til eksamen(?), så de var her i et par dager å tok bilder og filmet meg. Noe jeg fant veldig koselig. Tror nemlig jeg trengte andre ansikt enn de her på skolen. 

Nå er det jo ikke mange dagene igjen så den 9. Mai har vi Heimtunfestival igjen, vet ikke om jeg har skrevet om det før jul, når vi hadde den første Heimtunfestivalen. Vi i klassen skal vise frem ting vi har laget, både spill og cosplay. Kommer vel ikke som et sjokk at dette oppleves som ekstremt stressende for meg? Heldigvis for meg kommer min kjære Mor hit da, så kanskje jeg klarer å holde hode klart og ikke få sinnsyke meltdowns. Kanskje jeg får tatt bilder om jeg ikke allerede har pakket ned laderen til kameraet. 

SÅ, små ting- Jeg laget ny Facebook profil for å starte på nytt, igjen. Denne gangen vil jeg faktisk ha minst mulig mennesker fra Karasjok i vennelista. Dette er også en forandring jeg har trengt og fortsatt trenger sårt. Jeg trenger, må og vil legge Karasjok bak meg. Jeg er ferdig, jeg skal ikke tilbake, og dessverre har jeg da ingen interesse for menneskene der heller. I følge IP adressene på kommentarene som gjorde at jeg stengte kommentarfeltet kom fra Karasjok, noe som gir meg enda større grunn til å ha få derifra i livet mitt nå. Jeg trenger ikke dem, de trenger ikke meg. Så enkelt er det. Egoistisk? Ja, mest sannsynlig, men jeg er på det punktet hvor jeg ikke bryr meg mer. Jeg må gjøre det som er best for meg selv, for det er jeg som kommer først i livet mitt. Man kan velge å ta det personlig eller ikke, men det handler rett og slett om meg og mitt beste. 

Sånn, nå vet dere det. Vil bare minne på de som gjør at jeg hater menneskeheten mer- jeg koser meg med at dere ikke kan skrive dritt til meg her. You scums. Sorry not sorry. Når dere tydeligvis trenger å slenge dritt så er det, det dere er. Kiss my ass and don't have a nice day or life.06.05.2015,12:47 Kulde, sorg og tanker / (0) Kommentarer

Skriv noe fint her, pretty please ヽ(⌒▽⌒)ノ


Nlaea Somby
20 år, fra Karasjok

Jeg blogger om livet mitt og mine utfordringer i hverdagen med Asperger Syndrom, angst og depresjoner.


"In the end there doesn't have to be anyone who understands you. There just has to be someone who wants to."Søk i bloggen

hits