snart er det over

Åtte dager igjen og jeg har endelig fullført noe. Om åtte dager flytter jeg inn med kjæresten min og jeg kan endelig være lykkelig igjen, for nei her er jeg ikke lykkelig. Jeg er deprimert, og i det siste har jeg bare falt lenger og lenger ned. Det er kjempe lite som gir meg glede nå, og det lille som gir meg glede er han og alt vi gjør sammen. Bare vi er i samme rom, vi trenger ikke snakke eller gjøre noe sammen, men vi er sammen- DA er alt riktig. 

Jeg har hatt godt av dette skoleåret, men nå mot slutten har det vært for mye stress og nedturer. Nå er det nok, nå trenger jeg å bli ferdig. Jeg har blitt dårlig fysisk fordi psyken er dårlig. Jeg har vært sekundet fra å svime av etter en lang dag, men jeg rakk å legge meg ned. Jeg er kvalm og svimmel, som i følge lege er pågrunn av stress og en dårlig psyke. Jeg vil bare sitte på rommet og være i fred, for ellers skjer det for mye. Jeg trenger ro nå. Dagene går dessverre ikke fort nok og jeg skal innrømme at trangen til å være mindre snill mot meg selv, den er der og den blir bare sterkere. Åtte dager så har jeg det jeg trenger for å ha det fint. Bildet er tatt av June.

06.05.2015,11:02 Kulde, sorg og tanker / (0) Kommentarer

Skriv noe fint her, pretty please ヽ(⌒▽⌒)ノ


Nlaea Somby
20 år, fra Karasjok

Jeg blogger om livet mitt og mine utfordringer i hverdagen med Asperger Syndrom, angst og depresjoner.


"In the end there doesn't have to be anyone who understands you. There just has to be someone who wants to."Søk i bloggen

hits