Intervjuet av NuFal, igjen!

I det siste har det vært mye fokus på unge og psykiskhelse, og igjen ville NuFal skrive om meg! Sist var intervjuet på samisk, men denne gangen er det vel leselig for dere alle! Dessverre vil jeg ikke dele det tidligere intervjuet av personlige grunner, men dere kan trykke på bilde over for å lese den som er på norsk!

Nå har jeg ikke skrevet om helsen min på lenge, men heller blogget om andre ting- Så føler ikke jeg fortjente dette, men er fortsatt kjempe flott at de valgte meg! Det gjør meg selvfølgelig kjempe glad!

Hvorfor jeg ikke skriver like mye om slike ting nå, det er i bunn og grunn fordi jeg har blitt usikker på meg selv og bloggen min etter at jeg slettet den og fikk den tilbake. Ja, jeg er ferdig med den saken, den er ordnet oppi men slik som jeg fungerer så er det vanskelig å riste av meg slike ting. Usikkerheten er sammen med meg selv, min største fiende.

Uansett, gi gjerne tilbakemelding på hva du syntes og lik gjerne NuFal sin Facebook side ved å trykke HER!

14.04.2015,19:52 Hjertesaker / (2) Kommentarer


Anna Dahlberg

16.04.2015 ♥ 11:10

Hej Nllaea

Jag såg reportaget om dig via NRK. Så starkt att du pratar öppet om det!

Jag jobbar med ett nordiskt projekt om att stärka rättigheter för samer med funktionsnedsättning och anhöriga. I det begreppet ingår även neuropsykiatriska diagnoser och psykisk ohälsa.

Jag arbetar för att få till en träff för samer med funktionsnedsättning och deras anhöriga, för att alla ska ges möjlighet att tycka till om vad som är viktigt i projektet. Det ska vara med personer från Norge, Sverige och Finland.

Så jag undrar om du skulle vara intresserad av det?

Om det känns lite stort så undrar jag om jag skulle kunna få ringa till dig för att höra dina synpunkter, så att du kan bli en förebild för ännu fler?

Med förhoppning om ett positivt svar.Nlaea Somby

21.04.2015 ♥ 11:47

Anna Dahlberg:
Hei!

Så koselig! Ja det kunne jeg tenkt meg, så lenge jeg får litt beskjed om hva som skjer i forveien! Kan skrive til deg på mailen jeg ser du har oppgitt, så kan due vt få nummeret mitt så vi kan snakkes! :-)Skriv noe fint her, pretty please ヽ(⌒▽⌒)ノ


Nlaea Somby
20 år, fra Karasjok

Jeg blogger om livet mitt og mine utfordringer i hverdagen med Asperger Syndrom, angst og depresjoner.


"In the end there doesn't have to be anyone who understands you. There just has to be someone who wants to."Søk i bloggen

hits