Halloween er rett rundt hjørnet

Nå er det ikke lenge igjen til halloween, og siden universet hater meg får jeg ikke kostymet mitt i tide. Jeg hadde planer om å være Alice fra spillet Alice:Madness returns, men heldigvis har jeg ei vennine som ga meg inspirasjon til en plan B; Jeg skal være crazy stalker ex- girlfriend. 

I syden kjøpte jeg en t-skjorte som det står "I  my boy" på, så den blir en del av kostymet. Skal også kjøpe inn et billig leke gevær og kikkert, siden vel.. Gal og stalker? Forhåpentligvis kan både guttene og jentene her kjenne seg igjen i kostymet mitt. Jeg tror vi alle har hatt, har vært eller har en gal eks kjæreste, så tenkte det var en god og kreativ idé! 

Skal finne kvister som jeg skal sette fast i håret mitt, og prøve å sminke meg like psyko som ifjor når jeg var killer nurse. Kanskje jeg til og med hiver på linser i år også, for å virke litt skummel ihvertfall! Ikke det at en gal eks kjæreste ikke er skummelt, haha.. Hva synes du om kostyme idéen min, og hva skal du være?


^fra ifjor, hahahaww

23.10.2014,16:54 Tatovering, sminke, hår og piercing / (2) Kommentarer


23.10.2014 ♥ 16:59

Hørtes sykt rått utTorunn Renate

23.10.2014 ♥ 18:28

Går ille fort til halloween ja, utrolig tøft! det liker deg og kle deg ut sånn, ut ifra hva jeg ser og synes! ha en god kveld! :3Skriv noe fint her, pretty please ヽ(⌒▽⌒)ノ


Nlaea Somby
20 år, fra Karasjok

Jeg blogger om livet mitt og mine utfordringer i hverdagen med Asperger Syndrom, angst og depresjoner.


"In the end there doesn't have to be anyone who understands you. There just has to be someone who wants to."Søk i bloggen

hits