Le tatas

 Jeg opererte meg Onsdag den 9. Juli, rundt klokken 13:00 hentet de meg inn til operasjonssalen.

Alt var så enkelt og jeg er kjempe fornøyd med klinikken! Vi hadde konsultasjon via mail, jeg sendte de bilder, de godkjente og ga meg en dato. Når jeg kom dit snakket jeg med kirurgen min, vi diskuterte størrelse, hva som var best etc, så det var en konsultasjon ansikt til ansikt en time før operasjonen, kanskje ikke en time engang. 

Når jeg kom inn tok de nye bilder, jeg fikk nye piller jeg skulle ta før jeg la meg på bordet, så fikk jeg den nåla i armen da, som jeg gruet meg mest til, haha.. Etter det våknet jeg i et nytt rom med pupper. For meg var det som et sekund fra da jeg lå på bordet til jeg våknet! Jeg husker at jeg begynte å gråte fordi jeg var så glad og fornøyd, for ja, dette har betydd så mye for meg. Jeg ba de hente Mamma, også var jeg og Mamma plutselig å spiste. Er det jeg husker rett etter. Det første jeg skal ha sagt på oppvåkningen var «JEG FÅR VEL ENDA DUSJE ETTER FIRE DAGA?!» før jeg braste ut i gråt av glede.. Tror jeg er ei lita snåling..

Jeg fungerte ganske så bra samme dagen, men hey, jeg fikk smertestillende før og etter operasjonen så er ikke veldig rart. Jeg har tydeligvis snakket og surret veldig mye på Onsdagen, haha.. Dagene etter har vært ganske slitsomme og tunge, og ikke minst vonde (det rimte litt) men det er virkelig verdt det! Er ganske lei av smertestillende nå, og i morgen får jeg lov til å ta av støttebandasjen, noe som blir super herlig i og med at jeg hater hele greia.. BH'en må jeg gå med en stund, men skal de bli fine så må jeg bare bite tenna sammen selvom jeg helst vil bruke de få nye BH'ene jeg har! 

Jeg betalte 33.800 kroner for operasjonen, men alt i alt med hotell og reise ble det ca 43k. 

 

Hvor nervøs var du før operasjonen? 
- Det jeg var mest nervøs for var nålen jeg fikk i armen før jeg sovnet, haha! Ellers var jeg ganske rolig og forberedt.  

På en skala fra 1 til "french the lama" hvor fornøyd er du? french te lama = over 90000
- French te lama!

Hvor opererte du deg?
- Teresklinikken i Oslo- nettsiden deres finner du HER

Hvor mye ml tok du?
- Tok 326mg i venstre og 290 i høyre. De ser helt lik ut, men kroppen min var skeiv etter at jeg knakk ribbeinet i vinter så det så ut som at høyre var større enn venstre, så han foreslo at vi kunne gjøre det slik så ble kroppen min rettere og puppene like.  

Er du fornøyd?
- Jeg gråt når jeg våknet, så glad og fornøyd var og er jeg! 

Hva sier Rebekka og Bete til det her?
- Hvorfor skulle det spille noen rolle? Men okei? Rebekka var den første jeg skrev til når jeg fikk telefonen og som jeg forsto det så var hun like glad som meg! 

Hva med foreldrene dine?
- De forstår begge to at dette er noe jeg har ønsket siden jeg var 13- 14år. Siden jeg er så lita som jeg er så har mange alltid trodd at jeg er yngre enn det jeg er, noe som har knekt selvtilliten min helt opp til flere tusen ganger. Nå har jeg flere former, altså jeg ser mer kvinnelig ut så jeg er kjempe fornøyd og føler meg mye bedre med meg selv. 

Var det mye smerter i ettertid?
- Rett etter operasjonen merket jeg ingenting og gikk masse, spiste og var helt ok, men dag to på kvelden ble det mye gråting pga smertene. Våknet flere ganger av at jeg lå feil, så jeg brøt sammen igjen siden jeg hadde så vondt. Vil si at dag to, tre og fire var de verste! 

14.07.2014,16:58 Tatovering, sminke, hår og piercing / (2) Kommentarer


14.07.2014 ♥ 18:23

så utrolig heldig du er! blir nok deilig når du får lov til å ta av den bandasjen :D<3



24.07.2014 ♥ 16:05

synes du virket litt ung, ja men du er jo 18 nå og hadde god grunn så jeg velger å støtte deg! :) de blir nok kjempefine! og gratulerer ^^



Skriv noe fint her, pretty please ヽ(⌒▽⌒)ノ


Nlaea Somby
20 år, fra Karasjok

Jeg blogger om livet mitt og mine utfordringer i hverdagen med Asperger Syndrom, angst og depresjoner.


"In the end there doesn't have to be anyone who understands you. There just has to be someone who wants to."



Søk i bloggen

hits