Alt som trengs før en mørketid tar et liv

Ingenting gir mening i livet mitt nå. Alt er bare et stort surr. Det er tre ting som gir mening, ellers er alt et lite helvete i hode mitt. Sliten, sinnsykt sliten. Jeg trodde ikke det var mulig å føle meg så tømt for alt av energi. Det er så vidt livstegn i meg, det er så vidt jeg fungerer. Altfor mye skjer på kort tid og jeg får ikke tid til å la alt synke inn. Alt har blitt til en virkelighet, jeg kan ikke gjemme meg mer.

Jeg føler meg forlatt og aleine, selvom jeg så abolutt ikke er det. Jeg trenger mange rundt meg. Jeg trenger å vite at jeg har noen. Jeg trenger bestevennina mi. Jeg klarer ikke dette aleine mer. Jeg tømmes mer og mer, jeg tømmes for alt. Jeg er sliten. Jeg trenger dere. Bryt dere inn i skallet mitt, vær så snill.. Jeg greier ikke slåss aleine mer.. Jeg knekker snart sammen, jeg klarer snart ikke holde på maska. Det sier stopp snart. 

Jeg ser ikke klart, jeg tenker ikke klart. Det er mørkt, det er en mørketid som spiser meg opp. Utrygg, redd, sint, usikker, sliten, tilbakefall. Jeg vil se blodet renne fra armen, jeg vil kjenne at bladet går igjennom huden. Jeg vil gjøre slutt på alt. Ikke la meg gå igjennom dette aleine, ikke.. Åh.. Jeg greier snart ikke mer..

18.03.2014,12:51 Kulde, sorg og tanker / (1) Kommentar

Christine Dattebayo c:

18.03.2014 ♥ 12:58

Du klarer dette! Stå på! <3Skriv noe fint her, pretty please ヽ(⌒▽⌒)ノ


Nlaea Somby
20 år, fra Karasjok

Jeg blogger om livet mitt og mine utfordringer i hverdagen med Asperger Syndrom, angst og depresjoner.


"In the end there doesn't have to be anyone who understands you. There just has to be someone who wants to."Søk i bloggen

hits