Vekk meg, vekk meg fra helvete, jeg ber deg

Verden raser ned, den kollapser. Det er ikke annet enn aske og støv. Verden står i flammer. Min verden brenner ned. Det verste er, jeg kan ikke gjøre annet enn å se på mens ankeret rundt ankelen senker meg ned sammen med ruinene. 

Jeg vet ikke hvilken vei jeg skal se eller gå. Hvor skal jeg tråkke for å finne den rette veien? Skal jeg satse, skal jeg gå i blinde? Vil jeg da gå rett og finne veien? Ja, nei? Må jeg gå, uten å se tilbake? Er det virkelig det som skal til? Tusen spørsmål, så mange veier. Tiden stopper opp igjen og jeg får pusten slått ut, men jeg må fortsette hele veien. Jeg må fortsette om jeg så står i flammer sammen med alt som har rast ned. 

«Pust inn, pust ut- start, løp, ikke stopp. En, to, tre- Kjemp. To arr, fire arr, åtte arr. Kjøttsår, blåmerker, knekte bein- Fortsett. Ikke stopp. Ikke se tilbake. En ekte kriger kommer aldri skadefri fra kamp, det er den triste sannhet. Tre, fire, fem- tell til tre, tell til fem, tell til hundre- Fortsett..»

Dette er nok et mareritt jeg ikke kan våkne fra. Jeg kan ikke våkne opp og innse at det ikke var virkelighet og sannhet. Ordne er sanne, det som skjer er virkelighet. Pandoras eske er åpnet og demonene løper fritt. Kaos, helvete, tårer, hjelp, nei, hvor, hvem? Hva er rett? Ingenting, ingenting er rett. Det er ingenting jeg kan gjøre for å få tilbake det jeg regnet som en perfekt drøm. En drøm hvor alt var godt, herlig, varmt, hvor alt var perfekt, men igjen, drømmer snur seg fort om til mareritt.. 

Vent litt. Det er én ting jeg vet, én ting jeg er sikker på. Jeg kan aldri gi slipp, jeg er ikke i stand til det, men jeg kan gå. Jeg kan løpe om jeg må, men å gi slipp er noe som aldri vil skjer. 

28.02.2014,06:22 Kulde, sorg og tanker / (0) Kommentarer

Skriv noe fint her, pretty please ヽ(⌒▽⌒)ノ


Nlaea Somby
20 år, fra Karasjok

Jeg blogger om livet mitt og mine utfordringer i hverdagen med Asperger Syndrom, angst og depresjoner.


"In the end there doesn't have to be anyone who understands you. There just has to be someone who wants to."Søk i bloggen

hits