Tatoveringene mine

"Promise" må fylles snart. Klarte ikke gjøre et sist jeg var i Vadsø. Ble rett og slett for mye.

Som dere ser er ikke Jack i nærheten av ferdig, og jeg skal få Sally lysere. Samme med flaggermusene, eller de må fylles på nytt i og med at jeg fikk ganske mye bedøvendespray så har det ikke grodd som det skal, fargene flasset litt av etc. Skal også fikse på sommerfuglene og tatovere tre sommerfugler til. Det som skal fikses med de er det at de skal bli mindre tegneserieish og alle de tre jeg har nå skal være mer ødelagt og døende. 

Det er mange som lurer på hvilken av de seks jeg opplevde som verst å tatovere. Jeg klarte jo ikke å sitte der i en time til for å gjøre Jack og Sally ferdig, så vil vel si at den var aller verst. Fra en skala fra 1- 10 blir det lett 11. Det gjorde så vondt at jeg gråt, ahah.. Fargene er litt flekkete i og med at jeg har masse lilla arr der, men når jeg gjør den ferdig skal ikke de synes noe særlig lenger!

Rebekka og sommerfuglene la jeg ikke merke til engang. Det var bare litt irriterende, som om det var en katt som klorte. Så har vi fingeren og ribbeina. Før jeg tatoverte låret syntes jeg fingeren var aller verst, men det tok ikke mer enn tre- fem minutter å tatovere den uansett så var egentlig ikke så ille. Armen var heller ikke så ille, men i og med at jeg hadde/har arr der så tok det litt lenger tid. Så om du har arr så vær forberedt på at det kan ta tid og gjøre litt mer vondt enn det vanligvis hadde gjort. 

Den som går fra hofta og opp til ribbeina var min første tatovering. Husker jeg rett tok den ca fire timer, men nå som jeg sammenligner smertene fra sist jeg var i Vadsø blir ikke den noe verre enn en 7'er på "smerteskalaen." 

So there you go. Er det noe mer dere lurer på er det bare å spørre!
Har du tatoveringer? Isåfall hvor og hvor mange? 

18.02.2014,22:06 Tatovering, sminke, hår og piercing / (5) Kommentarer


Kristine Svendsen

19.02.2014 ♥ 09:09

så mange fine! forelsket meg helt i den på armen, drømmefangeren. Vurderer sterkt at det skal bli min neste, bare på ryggen :)RaversSpeech

19.02.2014 ♥ 09:12

wow <3 så mye vakkert19.02.2014 ♥ 16:56

Bedøvelse? ;o fikk du det av tatovøren eller skaffet du det selv? :) Hva slags bedøvelse var det?Nlaea Somby

19.02.2014 ♥ 18:27

Anonym: Han hadde bedøvendespray som virker i 15- 20 min :-)Hitoro~

19.02.2014 ♥ 22:29

kjempe fine tatoveringer c:Skriv noe fint her, pretty please ヽ(⌒▽⌒)ノ


Nlaea Somby
20 år, fra Karasjok

Jeg blogger om livet mitt og mine utfordringer i hverdagen med Asperger Syndrom, angst og depresjoner.


"In the end there doesn't have to be anyone who understands you. There just has to be someone who wants to."Søk i bloggen

hits