Er det vits?

Har lugget å tenkt hode av meg i noen timer nå, om Folkehøgskole og flyttingen. Nå vil jeg jo ikke si hvor og hva jeg har søkt, men jeg ser ikke vitsen. Jeg feiler i alt jeg prøver på, jo. Jeg klarte ikke begynne på kunstskolen, jeg klarte ikke jobb, jeg klarer så vidt timene jeg har nå, jeg klarer ingenting. Hvorfor skal jeg i det heletatt flytte så langt, når jeg allerede kjenner at jeg kommer til å droppe ut? Hva skal det bli av meg? Jo, ingenting. Ser ingen fremtid. Kanskje jeg skal bli her i Karasjok for alltid og jobbe bak kassa på Coop, HVIS jeg klarer det da. 

Jeg vil gå på skole, spesielt den linja og der hvor den er, men jeg ser det ikke. Det jeg ser derimot er meg flytte helt dit, være alene og får panikk for alt og ingenting, så dropper jeg ut og flytter tilbake hjem. Masse penger brukt for ingenting, jeg skuffer meg selv og andre. Er så lei av å føle meg som en skuffelse på to bein. 

Blir som i Tønsberg, men da var jeg ikke alene og gikk ikke på skole, og jeg klarte ikke det, engang. Så sitter jeg plutselig på flyet tilbake hjem. Ååh.. Hvorfor klarer jeg ingenting? Hvorfor må jeg fungere som jeg gjør? Vil grave meg ned foralltid. 

30.01.2014,07:33 Kulde, sorg og tanker / (2) Kommentarer


30.01.2014 ♥ 08:57

Mun dieđan ahte don mahtat! Čájet buohkaide ahte don mahtat! Det sahtat don boahtit ruoktut fas jus ii hálidit, ii geange boađe suhtat.

<3

Æ vet at du kan! Vis til alle at du kan. Bare kom hjem igjen om du ikke trives. Ingen blir sur, viktigste e at du prøvde.

<3

Ráhkistan du!31.01.2014 ♥ 07:47

Jeg kan fortelle deg at asperger syndom er en finurlig greie.... Ofte klarer ikke folkmed as å se en fremtid. Men jeg vet at du klarer dette!! Du kommer til å stortrives. En slik skole er perfekt for deg!!!Skriv noe fint her, pretty please ヽ(⌒▽⌒)ノ


Nlaea Somby
20 år, fra Karasjok

Jeg blogger om livet mitt og mine utfordringer i hverdagen med Asperger Syndrom, angst og depresjoner.


"In the end there doesn't have to be anyone who understands you. There just has to be someone who wants to."Søk i bloggen

hits