If I hate you- I still care

Det er rart. Følelser. Følelser du har for andre, vel og merke. Når du elsker noen, er glad i dem,  missliker noen eller føler pur hat.

Jeg skal ikke legge skjul på at det er en del mennesker der ute jeg missliker og et par få jeg hater. Andre igjen føler jeg ikke noe for, kun likegyldighet. Noe som betyr at de finnes ikke i min verden mer. Det er da man virkelig vet at jeg ikke synes noe om en, for det ligger i hele den setningen- "ikke synes noe om." Hva jeg mener med akkurat det kommer jeg fram til snart.

Hat er det motsatte av kjærlighet. Føler du likegyldighet skal vedkommende være bekymret, om vedkommende bryr seg i det heletatt. I mitt tilfellet gjelder det pur hat. Å ikke ønske noen noe godt, eller det er det du prøver å si til deg selv. Ja, ja jeg hater noen med nesten hvert eneste fiber jeg har i kroppen.

Jeg har vært sint, såret og rett og slett fylt med hat. MEN, det som er, det er ét fiber i kroppen som ennå bryr seg. Det er bakdelen av å hate en annen- siden det er det motsatte av å elske noen betyr det at en liten den av deg fortsatt bryr seg. Ellers hadde du vært likegyldig og kald hele veien. Ja, du er kald en stund. Du blokker dette mennesket ute av din hver dag. Men vet du hva? En dag sprekker du og jeg garanterer deg at dere snakker igjen nettopp fordi det ene firberet sakte spiser opp resten. Du er sint, du er såret, forbanna, knust- du FØLER noe på grunn av dette mennesket. Noe som også sier at du bryr deg. Ser noen poenget mitt her? Det er i hvertfall slik jeg er bygd. Sier jeg at jeg hater deg er det ALLTID en vei tilbake.

Ironic, right?


19.01.2014,20:39 Hjertesaker / (5) Kommentarer


Ellen S Grønlund

19.01.2014 ♥ 21:01

godt skrevet <3Marte F.

20.01.2014 ♥ 18:52

Ironic, but true. Folk sier de heller vil hates enn glemmes. Det å bli glemt er mye verre enn å bli hatet. Om noen hater meg føler jeg vertfall at jeg fortsatt er en del av dem. Det er vel bare én person i denne verden jeg virkelig hater. Jeg har absolutt ikke glemt h*n. H*n bidrar fortsatt en del i hverdagen min. Ikke på noen som helst god måte, men jeg kommer ikke til å klare å glemme h*n. Veldig bra innlegg <322.01.2014 ♥ 22:11

Hatred is the pain of lost love, and that means that you love the people you hate. Høres rart ut, men sånn jeg føler det ihvertfall.

Veldig godt skrevet, og bloggen din er veldig fin selvom jeg ikke er så veldig mye innom den.Nlaea Somby

22.01.2014 ♥ 22:44

Anonym: Nettopp.
Tusen takk!Junehg

26.01.2014 ♥ 03:55

Å hate ligger på samme skala som å elske, bare på hver sin side. So yes, et fint poeng, som jeg har tenkt på selv! :)Skriv noe fint her, pretty please ヽ(⌒▽⌒)ノ


Nlaea Somby
20 år, fra Karasjok

Jeg blogger om livet mitt og mine utfordringer i hverdagen med Asperger Syndrom, angst og depresjoner.


"In the end there doesn't have to be anyone who understands you. There just has to be someone who wants to."Søk i bloggen

hits