You're someones reason to smile!

Hei du! Ja, du som leser dette. Vil du vite noe? Du er perfekt som du er!
Du er så mye mer enn det du selv ser, vit det- Ta det til deg. Vær så snill, nydelige deg- hør på meg. 

Du som gråter deg til søvn, du som er usikker på deg selv, vær så snill- Ikke la tankene dine dytte deg ned. Ikke hør på det hodet ditt sier, med mindre det er det samme jeg prøver å fortelle deg nå. Ikke hør på idiotene som ikke lar deg selv se hvor fantastisk du er. Hør på meg, hør på oss som sier hvor bra du er. Hvor mye du er verdt. Dette skal du vite, for enkelte betyr du hele verden. For visse er du grunnen til at de står opp og smiler. DU er grunnen til at et annet menneske har det bra. Hør på meg, tro meg. Se det. Se at jeg bryr meg, se at vi er mange. Vær så snill, fine deg.

Du, vakre du som finner trøst i bladet, legg det ned. Legg det ned for meg, legg det ned for oss som bryr oss, legg det ned for de som elsker deg. Vær så snill, ikke ødelegg deg selv, det er nok nå, jeg ber deg. Jeg vet det er tungt, jeg vet det er vanskelig. Jeg vet det, jeg ser det. Vi kan legge ned bladet sammen, vi kan grave det ned hånd i hånd. 

Vennen, du som føler deg aleine- Du er ikke det, du har meg. Jeg vet hvordan du har det, hva du føler. Kjære deg, du trenger ikke stå aleine. Jeg skal kjempe med deg, vi som vet hvordan du har det kjemper sammen med deg, ved din side. Du har oss. 

Og du, ja du.. Du som vil dra.. Bli, bli hos meg, hos oss. Kjemp med oss. La oss alle sammen vise at vi er sterke, at vi klarer stormen som bryter oss ned. Jeg bryr meg, det er alltid noen som bryr seg. Jeg forstår deg, jeg skjønner. Jeg ser deg. Fortsett kampen. Kampen gir deg sår, du vil falle hardt og slå deg, men jeg lover å strekke ut hånden min og trekke deg opp. Bli. Vær så snill, ikke dra. Jeg lover deg dette, sårene, blodet og smertene er verdt det. Du vil få det bra, du vil smile og le igjen, du vil leve igjen. 

Aldri la noen få deg til å tvile på deg selv igjen. Hør på meg og mine ord, for du skjønner-  jeg mener hvert eneste et. Du er fantastisk. Du som leser dette, ta det til deg nå. Du er perfekt som du er, og jeg er takknemlig for at du finnes og puster. Vi er mange ved din side, vi er mange som har samme kampen og vi skal vinne. 

17.01.2014,06:00 Hjertesaker / (8) Kommentarer


myfavoriteplace

17.01.2014 ♥ 14:24

Utrolig nydelig og bra skrevet <3Trine

18.01.2014 ♥ 22:54

Klarer du å ta til deg dine egne ord Odamor?18.01.2014 ♥ 23:28

utrolig bra skrevet!Nlaea Somby

19.01.2014 ♥ 02:06

Trine: Har det bra jeg, så javisst.Trine

19.01.2014 ♥ 13:02

Godt å høre at du endelig har klart å snu tankegangen din i riktig rettning :)Linde

19.01.2014 ♥ 13:58

Ble så glad av å lese dette💚💚Nlaea Somby

19.01.2014 ♥ 14:48

Linde: vennen <3Nlaea Somby

19.01.2014 ♥ 14:48

Trine: ;)))Skriv noe fint her, pretty please ヽ(⌒▽⌒)ノ


Nlaea Somby
20 år, fra Karasjok

Jeg blogger om livet mitt og mine utfordringer i hverdagen med Asperger Syndrom, angst og depresjoner.


"In the end there doesn't have to be anyone who understands you. There just has to be someone who wants to."Søk i bloggen

hits