Fremskritt

Vet dere hva? Jo, jeg er så og si angstfri. Dette har jeg også klart helt alene! Det eneste som fyller meg med angst nå er VGs, men dit trenger ikke jeg å dra heller. Jeg klarer mennesker, jeg klarer lyder, jeg klarer å betale selv, ta buss, dra på kino, spise rundt andre og så masse mer! Etter ca fem år med angst har jeg aldri vært så "fri." 

Ting går mye bedre, selvom jeg er ganske på bunnen nå. Jeg har fått nye venner, jeg er ute med andre og har det gøy, ting begynner å snu. Jeg tør ikke si at det går altfor bra for det kan snu seg til et helvete igjen altfor fort. Jeg klarer meg ihvertfall mye, MYE bedre nå. Har merket at jeg faktisk elsker å være blandt andre og er kjempe sosial. En stor del av personeligheten min har vært gjemt udner angst og panikk, men nå ser jeg jo selv hvor godt jeg trives med andre! Jeg bryr meg ikke lenger om jeg dummer meg ut eller hva andre synes om meg. Jeg vet ikke om denne friheten er permanent, for hallo, det kan fort komme tilbake og jeg blir et lite troll som gjemmer seg inne døgnet rundt.. Derfor utnytter jeg dette nå mens jeg kan. Er jeg heldig forblir det slik til neste år når jeg flytter helt for meg selv nede i Sør- Norge. 

Selvfølgelig, selvom jeg ikke har noe særlig med angst nå så er Asperger enda der. Jeg forstår ikke like godt, enda, men de rundt meg aksepterer meg faktisk akkurat som jeg er og tar hensyn til de små tingene jeg ikke forstår eller klarer. Er kanskje det jeg har trengt hele veien- folk som faktisk forteller meg rett ut, at jeg er god nok som jeg er og at de liker meg slik. For det har seg sånn at jeg er ganske grei og har mine morsome øyeblikk om du bare gir meg en sjanse.. Jeg elsker å være med mennesker, så lenge de godtar meg. Too bad for de som ikke ga meg en sjanse, for de kommer jeg aldri til å ta inn eller søke noe hos igjen. Håper dere angrer, as. 


Fordi jeg liker bildet, sue me. 

Nå skal jeg fortsette å ordne meg til seinere i kveld! Skulle bare oppdatere dere, hahah.. Hejjdåå ♥

26.12.2013,15:29 Hjertesaker / (5) Kommentarer


Christine Dattebayo c:

26.12.2013 ♥ 16:08

Så bra du har gjort fremskritt! :D Det fortjener du!RaversSpeech

26.12.2013 ♥ 16:13

Du fantastiske flinke skapning <3Marte F.

26.12.2013 ♥ 23:57

Dette var godt å lese! Du er den sterkeste jeg vet! Stå på jente! <3Anonym

27.12.2013 ♥ 00:13

Hvor i Sør-Norge kommer du til å flytte? :)28.12.2013 ♥ 01:57

Du er sinnsykt pen!Skriv noe fint her, pretty please ヽ(⌒▽⌒)ノ


Nlaea Somby
20 år, fra Karasjok

Jeg blogger om livet mitt og mine utfordringer i hverdagen med Asperger Syndrom, angst og depresjoner.


"In the end there doesn't have to be anyone who understands you. There just has to be someone who wants to."Søk i bloggen

hits