I'm gonna harden my heart

Ikke lov et for alltid om du ikke planlegger å gi det, ikke lov noe du ikke er sikker på at du kan holde.
Ikke si at du aldri skal dra om det er en stor sjanse for at det er det du gjør.
Ikke si at ingenting kan endre det du føler om du ikke er sikker på om noe kan det.

Aldri lov noe du ikke kan holde, for i verste fall blir det trodd på og når løftet brytes er det et langt og vondt fall. 

«Det er oss for alltid.» er ikke noe du kan slenge rundt om du ikke levere det du sier. Det er ikke for oss alle at det kun er ord, nei, for meg var det mer, det var et løfte. Jeg trodde på det. Jeg var dum nok til å tro på at denne gangen, ja denne gangen skulle det faktisk være for alltid. Hvor dum gjør ikke det meg? Alle ordene, alle løftete som ble gitt, alt trodde jeg på. Jeg ga min tillit fult ut til det som ble sagt, og hvor er jeg nå? En fange i disse ordene. Jeg tenker på hvordan man kan si det, men faktisk dra? 

Forklar meg, er det virkelig så lett å se noen i øynene og love noe slikt, for så å kaste vekk som om det var ingenting? Skal jeg bryte mine løfter? Skal jeg glemme at jeg skulle være din hele veien? Skal jeg late som at jeg ikke mente at jeg er din uansett hva? Eller betyr ikke det noe lenger? Jeg vet ingenting nå. Nei vent, jeg vet at jeg var naiv, jeg skulle hatt mine tvil som alltid, også denne gangen- men nei, jeg åpnet hjertet mitt og tok til meg alt. For alltid er det oss, sant? 

Er det ingen som skjønner at det er ikke noe bare kan si, ikke som ung engang. Om du ikke mener det eller er helt sikker på at det blir for alltid så ikke i det. Ikke faen si det. Jeg skamme meg, jeg skammer meg over hvor dum et menneske som jeg kan bli. Er det mulig? Virkelig? Lærer jeg aldri? 

Jeg nekter å slippe noen inn igjen. Ingen skal få meg til å tro på det de sier, ikke igjen. Nei. Hjertet mitt skal ingen noen gang få igjen. Jeg ville ha et for alltid, det var kun han. Nå er det nok. Aldri mer vil jeg få slike ting sagt for at det blit tatt tilbake som om det var ingenting. Det er ingenting som heter for alltid. Det er ingen som blir. Det har jeg lært. Så hvorfor la de komme seg inn på meg igjen om de en dag blir å gjøre det samme og la meg bli igjen? Nei, jeg er ferdig. Jeg er helt ferdig. Det finnes ikke for alltid, det finnes ikke noe «Jeg elsker deg og er din uansett hva som skjer.» Det er missbrukte ord ingen skjønner betydningen av. 

 Jeg har nå lært at det er løgner, løgner jeg aldri skal la meg selv tro på igjen.

17.12.2013,00:46 Kulde, sorg og tanker / (2) Kommentarer


onsigbareharte

17.12.2013 ♥ 00:55

:( <3lillebenedikte

18.12.2013 ♥ 21:30

Du er urtolig flink å skrive <3Skriv noe fint her, pretty please ヽ(⌒▽⌒)ノ


Nlaea Somby
20 år, fra Karasjok

Jeg blogger om livet mitt og mine utfordringer i hverdagen med Asperger Syndrom, angst og depresjoner.


"In the end there doesn't have to be anyone who understands you. There just has to be someone who wants to."Søk i bloggen

hits