Hvordan går man videre?..

NB; nevner alkohol og sex, oioioioio provoserer det deg så gå vekk.

Hvordan går man videre i livet uten det mennesket du helst vil ha ved din side for alltid? Hvor begynner man? Hva gjør man for å ta det første skrittet? Kutter kontakten, er det best? Jeg får det ikke til, det går ikke. Jeg spør mine nære, jeg spør meg selv, jeg spør de som holder rundt meg hvergang hjertet mitt knuses og jeg gråter fordi uten han er jeg ingenting. Det er slik det føles i alle fall. Tomt, meningsløst, stille.. Det brenner i brystet, hjertet knuser og det gjør vondt helt til hjerterota. Det gjør vondt, Gud det gjør så vondt.. 

«Prøv med noen andre.»
«Drikk, dra ut og ha det gøy. Drikk til du ikke ser mer.»
«for å komme over noen må du under en annen.»
«Du kan gjøre hva du vil nå uten å tenke på noen andre.»

Det er tipsene jeg får. Det eller at jeg skal slette han overalt, slette alle bilder, gjemme alt av ting jeg har fått. Men.. Jeg vil ikke noen av tingene. Jeg vil ikke, klarer ikke, nei det blir feil. Helt feil. Tanken på å en dag vite og se han med ei annen, ei jente som ikke er meg. Det knuser hele meg, bare tanken river i hele meg. 

Om jeg fjerner han fra livet mitt vil fortsatt minnene være der. Minnene jeg vet at aldri kommer tilbake. Nærheten, kyssene, samtalene- Ingenting kommer tilbake, ingenting av det vil skje igjen. Hvordan leger jeg et hjerte som er knust i flere tusen biter? Jeg kan prøve å teipe det sammen, men sprekkene vil alltid være der. Jeg kunne gjort alt, jeg kunne gitt ALT for å få alt slik det var, for å få han til meg igjen- Til å få han til å bli min og kun min igjen. 

Hvor begynner jeg? Vær så snill, fortell meg hvordan jeg skal fortsette dette uten han. Fortell meg hvorjeg skal begynne å gå..

28.11.2013,02:25 Kulde, sorg og tanker / (8) Kommentarer


Christine Dattebayo c:

28.11.2013 ♥ 08:23

Off, det skal aldri være lett.. Jeg har egentlig ikke så mange tips, for jeg har aldri elsket noen så mye som det du gjør. Selfølgelig gjorde det veldig vondt da eksen gjorde det slutt... Jeg gråt og gråt, og spiste bare mindre og mindre. Han gjorde det slutt noen dager før klasseturen til London, og jeg ville egentlig bare hjem, som er 3 timer unna der jeg går på skole. Heldigvis valgte jeg å reise på klasseturen, og da merket jeg fort at jeg tenkte på andre ting og jeg fikk i meg mat. Så jeg tror klasseturen var det som hjalp meg gjennom det. Var ikke så lett i tiden etterpå, men jeg var mye med venner. Det var ikke ofte jeg var alene, for det klarte jeg ikke. Og for min del, så hjelper det absolutt ikke med å trøstespise is slik de gjør i filmer. Hadde ikke litt lyst på is en gang!

Jeg har fremdeles ikke slettet forsidebildet jeg har av han og meg på facebook. Har alle bilder liggende på dataen og mobilen, og lapper han skrev til meg ligger fremdeles i hylla. En jakke jeg fikk av han henger på knaggen, og genserene jeg fikk ligger i skapet. Hvorfor slette og kaste ting, når en vet minnene alltid vil være der? Hvorfor slette og kaste ting når en har hatt en bra tid sammen?

Jeg vet ikke om dette hjalp i det heeeele tatt, men stå på! <3The clumsy king

28.11.2013 ♥ 11:27

Du går ikke videre. Du kan prøve så hardt du bare vil, bli ilag med andre, ha sex med andre. Men uansett hvor mye du prøver så går tankene dine alltid til h*n. Du blir stuck in a moment of pain, uten mulighet til hverken å gå tilbake til personen eller å gå videre. Du kan få raserianfall, knuse ting. Og andre ganger blir du innesluttet og lei deg. Du kommer rett og slett ingen vei. Det eneste du vil, eneste du tenker på, er å kontakte personen, ringe til han/henne eller skrive hva du egentlig føler. Samtidig så er du redd for hvordan den andre vil reagere.

Sånn er det ihvertfall for min del. Stuck in the past, unable to move on and love again. Unable to stop thinking about her, but with the knowledge that you will never be together again. Unable to feel love again, while the pain controlles your life.

Men du finner nok ut av det, Bambi..kirvil

28.11.2013 ♥ 12:16

Det finnes mange fiska der ute :) å selvom d kansje føles ut som verdns undergang for dæ no, om en stund kommer du til å se tilbake å tenke at su tok feil å d ikke va så ille som du trudde : )Nlaea Somby

28.11.2013 ♥ 12:40

The clumsy king: At du tør å komme med sånt her. Alt du skrev her e bullshit. Hele du e bullshit. I hate you with every inch in my body.Nlaea Somby

28.11.2013 ♥ 15:18

The clumsy king: en ting til. Skriv noe mer her eller kontakt meg og jeg drar rett til politiet og forteller sannheta om diverse ting. La meg være. Jeg vil ikke ha no med deg å gjøre. Ingenting. Jeg ønska deg alt godt, va glad på dine vegne for ny dama du hadde, håpa alt gikk bra- nu håper jeg bare at du kveles av deg sjøl og du hadde dødd hadde jeg dansa på grava di. Jeg bytta nummer pga deg så du sku la meg være. Ta hintet. Du e ikke ønska her. Og ikke kall meg Bambi. Kutt ut bullshitet, la meg være og forhold deg til folk som vil ga nåkka med deg å gjøre. Du e det eneste mennesket jeg ønsker at jeg aldri møtte. Jeg forbanner den dagen vi snakka og møttes. Større feilen jeg noen gang har gjort. SO LEAVE ME THE FUCK ALONE. Ta nu for helvete og godta fakta at vi ikke ska ho no med hverandre å gjøre. Godta fakta at jeg ALDRI vil høre eller se fra deg. Godta fakta at ingen kan hate deg så høyt som meg. Hvis du "elsker" meg godtar du at du ikke lenger finnes hos meg. For meg e du alt dø. Takk for meg.Realiteten

29.11.2013 ♥ 00:26

Det h*n skriver er ikke "bullshit"

Du har ikke noe annet valg enn å lære deg å leve med dette.

Selv hvor mye du elsker og savner denne personen, er det ingen vei tilbake om personen det gjelder ikke kan gjengjelde dine følelser. Det hjelper ikke med de råd du har fått, fordi det er råd noen som sikkert ikke har opplevd det samme som deg.

Det er alltid bra å få snakket ut om ting, til venner eller psykologer. Mek hvor vidt det er bra å ta det over internett der den du har så kjær har mulighet vil neppe hjelpe.

Snakk mye og ofte om dette til en person som vil å skjønner det du prater om, men ikke dra personen som er grunnen til ditt problem inn.

Tip: unngå kontakt for behges del.

Tenk deg om 100 gang før du sir til deg selv at du savner.

Vær med andre mennesker. ikke for sex, men vennskapets skyld.

Gjør det som er best for deg, utenom denne personen.

Du er ung, masse hormoner og følelser er i spill. Men ikke la livet ditt stoppe ved den personen som ikke verdsatte dere nok til å bli.

Har selv vært gjennom et shitty forhold, som garanter topper de fleste brudd. Men mitt aller siste tips, gi det tid, deg selv tid, gjør det DU vil gjøre, ikke tenk på andre enn den selv å dine trofaste. Da kommer du langt.Nlaea Somby

29.11.2013 ♥ 01:37

Realiteten: Det han skriver er bullshit fordi jeg kjenner han. Jeg sier ikke alt han skrev er bullshit, men det som var ment til meg. Hvis du e en som kjenner oss begge forstår du. E faktisk så ille at politiet blir blandet inn om jeg ikke får være ifred.

Men setter pris på det du skrev. :-)firefly

29.11.2013 ♥ 15:18

ja det e utrolig vanskelig og komme over noen.. man kommer jo ikke bare over dem ved å ha sex med noen andre eller holde på med noen andre.. for alt man vil ha e den personen man ikke kan ha. men gjør ting som gjør deg glad, vær med folk som kan få opp humøret, snakk masse om det til folk du stoler på.. bare prøv og gjør noe som får tankene vekk...

æ har det helt sånn akkurat nu.. ville gjerne ha hjulpet så ting kunne blitt bedre for deg!Skriv noe fint her, pretty please ヽ(⌒▽⌒)ノ


Nlaea Somby
20 år, fra Karasjok

Jeg blogger om livet mitt og mine utfordringer i hverdagen med Asperger Syndrom, angst og depresjoner.


"In the end there doesn't have to be anyone who understands you. There just has to be someone who wants to."Søk i bloggen

hits